UTOk 1020Qb – tableta alba cu display de 10 inch IPS

Lansata la inceputul acestui an UTOk 1020Qb este o tableta accesibila cu configuratie de top. O recomand in special celor care au nevoie de o tableta performanta insa nu sunt dispusi sa cheltuiasca foarte multi bani pentru achizitionarea acesteia. Dimensiunile acesteia fac din aceasta tableta una perfecta pentru activitatile multimedia (filme in format HD, jocuri si web browsing). Din fabrica aceasta vine cu Android 4.4 KitKat ca sistem de operare insa pe viitor este posibil sa primeasca update la ultima versiune, acest update tine de producator.

Online se poate cumpara de aici, avand cel mai bun pret precum si transport gratuit. In cazul in care doriti sa pastrati tableta mai mult de 2-3 ani de zile puteti opta pentru o extragarantie, aceasta asigura reparatia tabletei dupa ce garantia oferita de producator expira. Interfata sistemului de operare este usor modificat de catre Utok avand si cateva aplicatii preinstalate: UTOK Now, Elefant Reader si Seenow – acestea putand fi dezinstalate in cazul in care nu va sunt de folos. In cutie veti gasi pe langa tableta, incarcatorul, un cablul USB si unul OTG.

UTOk 1020Qb din fata

Carcasa este alb-argintie, arata foarte bine, fiind construita dintr-un plastic mat de calitate facut sa reziste atat la urmele aparute dupa utilizare precum si la micile zgarieturi ce pot aparea in timp. Dimensiunile sunt cele uzuale, intalnite de obicei la orice tableta cu display de 10 inci. Butoanele precum si porturile pentru sunet si incarcare sunt disponibile pe lateral. Tot pe spate sunt vizibile cele doua grile pentru difuzoare – acest model este dotat cu doua difuzoare stereo care se aud suficient de puternic si clar.

Asa cum am precizat de la inceputul acestui review sub carcasa se ascunde o configuratie buna, perfecta pentru activitatile multimedia. Procesorul din dotare este unul Quad Core, model MTK8127, care functioneaza la o frecventa standard de 1300 MHz. Impreuna cu 1GB de memorie RAM sistemul de operare functioneaza fluent si fara intarzieri. Ecranul folosit pentru acest model este unul IPS, acest lucru se traduce prin culori mai bune precum si unghi de vizibilitate imbunatatit. Rezolutia ramane aceeasi 1280 x 800 pixeli, intalnita de multe ori la modelele mai ieftine.

Pentru stocare 8GB nu sunt chiar suficienti, de aceea recomand extinderea spatiului cu ajutorul unui card microSD, acesta poate aduce un plus de pana la 32GB. Chiar daca nu am cumparat tableta pentru poze UTOk 1020Qb este dotata cu camera frontala de 0.3 megapixeli si o camera pe spate cu rezolutie de 5 megapixeli. Pozele facute cu acestea sunt reusite doar atunci cand exista suficienta lumina naturala. La internet se poate conecta doar prin WiFi, neavand slot pentru 3G. Bateria are o capacitate maxima de 6000 mAh, aceasta putand asigura o autonomie de pana la 5-6 ore de utilizare obisnuita.

Articole similare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *