Trotec PAC 2600E – aer conditionat portabil ieftin, recomandat pentru incaperile spatioase

Daca batranul ventilator nu mai face fata temperaturilor de afara, poate ca este timpul sa-l pensionezi. Daca spatiul nu-ti permite sa instalezi un aparat de aer conditionat clasic (cu unitate interioara si exterioara), cu siguranta exista loc suficient pentru un aparat de aer conditionat portabil. Spatiul ocupat de acesta este apropiat cu cel ocupa de un ventilator clasic, cu picior. Astazi aducem la review modelul PAC 2600E de la Trotec, un aparat cu putere mare de racire, potrivit pentru o locuinta de dimensiuni medii.

Aparut recent pe piata din Romania cea mai buna oferta pentru acesta am gasit-o aici verifica oferta actuala, inclus in pret fiind si transportul. Nu are nevoie de instalare, poate fi utilizat imediat cum l-ai scos din cutie. Garantia oferita de producator este cea uzuala, 24 de luni. La exterior intalnim un aparat cu design clasic, fiind usor de integrat in orice camera din locuinta dumneavoastra. Forma compacta face posibila montarea acestuia chiar si in spatii reduse. Datorita suportului de fixare a cablului, a suportului pentru telecomanda si rotilor, acest aparat poate fi transportat usor, dintr-o camera in alta.

Trotec PAC 2600E din fata

Totusi, recomand ca acesta sa fie montat in apropierea unei ferestre, in felul acesta apa rezultata din condensul acestuia sa poata fi eliminata direct afara. Este dotat cu un panou frontal care permite controlarea acestuia, dar si un mic display care indica temperatura setata. Totusi, se poate controla de la distanta cu ajutorul telecomenzii. Tot pe telecomanda este prezent un ecran tip LCD care indica treapta de ventilare, programul utilizat dar si temperatura setata. Directia suflantei poate fi reglata, astfel ca aerul ventilat poate fi indreptat in ce directie doriti.

Asa cum precizeaza si producatorul, cu cei 9.000 BTU/h, si un debit de aer maxim de 230 m/h, acest model poate fi utilizat fara probleme pentru climatizarea unui spatiu cu pana la 32 m2. Evident, se poate folosi si pentru ceva mai spatios decat atat, insa atunci randamentul scade iar consumul de energie va creste. Conform specificatiilor acesta este incadrat in clasa de consum energetic A, avand un consum de 1010 wati. Este un cosum decent, care nu va creste cu foarte mult factura la energie.

Zgomotul produs de unitate este cuprins intre 52-56 decibeli, in functie de treapta de ventilare. Se poate spune ca este un aparat silentios, care nu deranjeaza atunci cand functioneaza. Functiile din dotarea acestuia sunt cele obisnuite, intalnite in prezent la majoritatea aparatelor de aer conditionat, indiferent ca vorbim despre cele clasice sau cele mobile. La finalul acestui review, pot spune despre Trotec PAC 2600E faptul ca este cea mai accesibila solutie daca va doriti un aparat de aer conditionat portabil, eficient si silentios.

Articole similare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *