Toshiba Satellite C70-C-198 – laptop cu display de 17.3 inch accesibil

Daca esti in cautarea unui desktop replacement, bun pentru activitatile uzuale (internet, filme si ceva jocuri 3D), poate modelul adus astazi al review poate fi unul potrvit cerintelor tale. C70-C-198 face parte din noua serie Satellite, fiind un model accesibil cu configuratie foarte buna si display generos. Il recomand celor care vor un sistem performant, capabil sa faca fata task-urile zilnice. Cea mai buna oferta pentru acest model am gasit-o aici, inclus in pret fiind transportul.

De asemenea magazinul ofera posibilitatea de a extinde perioada de garantie cu inca 12 sau 24 de luni, bineinteles contracost. Inclus in pretul de achizitie veti mai primi si o licenta pentru Windows 10 Home, astfel ca dupa achizitionare nu trebuie sa va mai faceti griji cu privire la ce sistem de operare sa instalati. Suporta si alte versiuni de Windows sau Linux, insa driverele va trebui sa le cautati in functie de fiecare componenta, producatorul nu ofera suport decat pentru aceasta versiune.

Toshiba Satellite C70-C-198

Desi este construit doar din plastic, acest model este unul care arata foarte bine. Design-ul acestuia este modern si elegant, intalnit la majoritatea modelelor din seria Satellite. Carcasa pare solida si rezistenta atat impotriva amprentelor aparute dupa utilizare cat si a micilor zgarieturi ce-si fac aparitia in timp. Dimensiunile sunt cele normale, intalnite la orice alt laptop cu display de 17.3 inch. Discutam despre 2.6 kilograme si o grosime care nu depaseste 2.6 centimetri grosime.

Tastatura este completa (avand in partea dreapta blocul numeric – util atunci cand folositi laptopul pentru task-uri office), silentioasa si placuta la atingere, acesta ramane comfortabila chiar si dupa mai multe ore de utilizare. TouchPad-ul vine cu suport pentru gesturi multi-atingere, reusind sa inlocuiasca utilizarea mouse-ului. Porturile disponibile pe lateral sunt cele uzuale, mai exact: 3 porturi USB, dintre care unul singur este USB 3.0, iesire audio si HDMI.

Ecranul de 17.3 inch este unul suficient de mare, incat puteti folosi laptopul pentru aplicatii multimedia, filme sau jocuri. Rezolutia acestuia este de 1600 x 900 pixeli, o rezolutie acceptabila avand in vedere diagonala. Acesta foloseste tehnologia TruBrite, astfel imaginile afisate sunt clare iar culorile vii si naturale. De asemenea si unghiul de vizibilitate exte unul extrem de bun. Totusi, suprafata acestuia este lucioasa, fiind mai greu de utilizat in spatii deschise sau acolo unde exista lumina naturala.

Sub carcasa este prezent un procesor de ultima generatie, mai exact modelul 3825U de la Intel. Lansat undeva la inceputul lui 2015 acest model este unul cu doua nuclee fizice care functioneaza la o frecventa standard de 1.9 GHz. Tot integrat pe procesor este prezent si chipsetul grafic din seria Intel HD Graphics, foarte bun chiar si pentru jocuri 3D cu cerinte grafice reduse.

Din fabrica acesta vine cu 4GB de memorie RAM, acestia fiind suficienti atat pentru OS cat si pentru restul de programe instalate. Pe viitor puteti face upgrade, maximul suportat fiind de pana la maxim 16GB. Pentru stocare producatorul a ales un hard disk clasic cu o capacitate de 500GB, adica de ajuns pentru orice tip de utilizator. Bateria este cu 4 celule si conform specificatiilor aceasta poate oferi o autonomie de pana la maxim 5-6 ore de utilizare obisnuita (internet, filme sau muzica).

Articole similare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *