Toshiba Mirai RAS-16BKV-E – aer conditionat cu capacitate mare de climatizare

Se pare ca vara aceasta temperaturile caniculare sunt tot mai dese. De aceea, fara un aparat de aer conditionat nu cred ca putem avea parte de odihna. Daca va numarati printre cei care pana acum n-au reusit sa instaleze un AC, inca nu este timpul pierdut, oricum sezonul de vara s-a prelungit pana in octombrie. De asemenea, in aceasta perioada magazinele online se intrec in oferte iar instalarea se va face intr-un timp mai scurt, fata de acum o luna de zile, cand toata lumea a dat buzna in magazine pentru aer conditionat.

Pentru cei care isi doresc un produs de calitate, fiabil si cu consum redus de energie, modelul Toshiba Mirai RAS-16BKV-E este unul pe care eu il recomand. Face parte din noua generatie de aparate, fiind aparut undeva la inceputul lui 2016. In magazine cea mai buna oferta am gasit-o aici verifica oferta actuala, inclus in pret fiind si transportul. Produsul nu vine la pachet cu kitul de instalare, insa chiar si asa consider ca dispune de un raport pret/calitate excelent. Vorbim despre un aparat cu raport cu performante foarte bune, recomandat pentru spatii largi, locuinte sau spatii comerciale.

Toshiba Mirai RAS-16BKV-E unitate interioara

Dupa achizitionarea acestuia veti plati in plus pentru instalare, adica 350-400 lei, in functie de oras sau firma care se ocupa de instalare. Trebuie sa apelati la o firma autorizata de catre producator, in caz contrar riscati sa pierdeti garantia. Lista cu firmele autorizate o gasiti in cutie, pe talonul de garantie. La exterior, aparatul dispune de acelasi design pe care il gasim la majoritatea modelelor din acest segment de pret. Este un aparat simplu, fiind usor de integrat in orice camera din locuinta, fara sa „strice” in vreun fel aspectul acesteia. Dimensiunile sunt cele uzuale iar instalarea se poate face chiar in locul vechiului AC (in cazul in care exista).

Asa cum am precizat, Toshiba Mirai RAS-16BKV-E este un model cu putere mare climatizare. Cei 18000 BTU/h fac acest aparat potrivit pentru o incapere cu dimensiuni de pana la 40 – 50 mp. Evident, se poate utiliza fara probele chiar si pentru spatii mai largi decat atat. Conform specificatiilor acesta este incadrat in clasa de consum energetic A+, avand un consum de energie scazut, care nu va creste cu mult factura la energie, chiar si utilizat zilnic.

Consumul scazut este datorat compresorului care foloseste tehnologia Inverter. Acesta nu doar ca reduce consumul dar face ca aparatul sa fie si foarte silentios. Zgomotul produs de unitatea interioara este de 44 decibeli, atins doar cand este utilizat intr-o treapta superioara de ventilatie. De precizat faptul ca aparatul poate fi folosit chiar si in sezonul rece, cand temperaturile ajung pana la -15 grade. Functiile din dotarea lui Toshiba Mirai RAS-16BKV-E sunt cele uzuale, intalnite in prezent la majoritatea aparatelor de aer conditionat: racire/incalzire, ventilare, dezumodificare, timer, auto si sleep/night mode.

Articole similare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *