Toshiba Mirai RAS-16BAV-E – 16.000 BTU cu compresor Inverter si kit de instalare inclus in pret

Asa cum era de asteptat cei de la Toshiba au lansat anul acesta o noua gama de aparate de aer conditionat, numita Mirai. Din aceasta noua gama aducem astazi la review un model cu performante de top, eficient energetic, capabil sa raceasca o locuinta cu pana la 4-5 camere. Este vorba despre RAS-16BAV-E, aparat pe care il recomand celor care sunt dispusi sa plateasca mai mult pentru un produs din zona premium. Este genul de aparat pentru care platesti la inceput mai mult, insa cu timpul iti vei recupera investitia, prin facturi la energie mai mici.

Pentru cei interesati cea mai buna oferta am gasit-o online aici verifica oferta actuala, inclus in pret fiind transportul precum si kitul de instalare. In felul acesta, dupa achizitionare nu veti mai plati foarte mult pentru montaj, kitul de instalare fiind deja prezent. Din experienta personala, costul instalarii va fi cuprins undeva intre 300-350 lei, in functie de oras sau firma care se ocupa de instalare. Trebuie sa optati pentru o firma autorizata de catre producator (lista o gasiti pe talonul de garantie), in caz contrar riscati sa pierdeti garantia (24 de luni).

Toshiba Mirai RAS-16BAV-E din fata

Nimic de spus atunci cand vine vorba de aspectul exterior. Este un aparat obisnuit, avand acelasi design clasic pe care il regasim la majoritatea producatorilor, indiferent de pret sau performante, fiind usor de integrat in orice camera din locuinta dumneavoastra. Dimensiunile cred ca sunt similare cu ce intalnim si la restul aparatelor de tip Split, facand posibila instalarea acestuia in spatiul ocupat de vechiul AC (in cazul in care exista), fara a mai fi nevoie de alte gauri in perete. Informatii cu privire la temperatura, treapta de ventilare sau programul utilizat sunt disponibile doar pe ecranul prezent pe telecomanda. Unitatea interioara nu este echipat cu display tip LCD.

Asa cum am precizat inca de la inceputul acestui review, Toshiba Mirai RAS-16BAV-E este genul de aparat pe care il recomand pentru spatii largi, chiar si spatii comerciale. Puterea de racire/incalzire este de 16.000 BTU, fiind unul dintre cele mai puternice aparate de aer conditionat din noua serie Mirai. Este incadrat in clasa de consum energetic A+, indiferent daca este utilizat pentru racire sau incalzire. In ambele situatii consumul de energie este unul scazut, care nu va creste cu mult factura la energie.

Acest lucru este posibil datorita compresorului tip Inverter marca Toshiba. Acesta nu doar ca reduce consumul de energie dar face ca aparatul sa poata functiona pana cand temperatura exterioara ajunge pana la -15 grade. Tot datorita comopresorului, aparatul este si foarte silentios, atat unitatea interioara cat si cea exterioara. Programele din dotarea acestuia sunt cele uzuale, plus alte cateva ceva mai „speciale”, cum ar fi: Autocuratare, Around U, Power Save si Real time. Pentru ca aerul ventilat de acesta sa fie intotdeauna curat, lipsit de mirosuri neplacute sau bacterii, acesta este dotata cu filtru HD + Carbon activ.

Articole similare:

3 Comentarii pentru “Toshiba Mirai RAS-16BAV-E – 16.000 BTU cu compresor Inverter si kit de instalare inclus in pret

  1. Un aparat cu pret bun si performante de top…l-am cumparat saptamana trecuta iar pana acum sunt foarte multumit de el…sa vedem in timp cum se comporta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *