Toshiba 24E1533DG – televizor de mici dimensiuni, cu functie pentru monitor si tuner digital integrat

La review avem astazi un televizor perfect pentru incaperile cu dimensiuni reduse. Este vorba despre 24E1533DG de la Toshiba, model lansat in 2015 dar care in aceasta perioada se bucura de un raport pret/calitate excelent. Il recomand celor care nu au nevoie de o diagonala foarte mare sau chiar si pentru persoanele care isi doresc un produs 2 in 1, acest model avand functie pentru monitor. Cea mai buna oferta am gasit-o aici, inclus in pret fiind si transportul. De asemenea magazinul ofera posibilitatea de a extinde garantia cu inca 12 sau 24 de luni.

Scos din cutie Toshiba 24E1533DG este un televizor care se incadreaza in standardele actuale atunci cand vine vorba de aspect si dimensiuni, fiind subtire si usor. Dispune de un desing modern si elegant, pe care il puteti instala cu usurinta in orice camera din locuinta. Datorita dimensiunilor reduse, cel mai probabil destinatia acestuia va fi in bucatarie sau chiar pe birou. Suportul pentru masa este cel standard, insa datorita prinderii VESA, acesta se poate monta destul de usor si rapid pe perete. Pentru acest lucru este necesar un suport VESA, pe care va trebui sa il cumparati separat.

Toshiba 24E1533DG din fata

Telecomanda este potrivita ca si marime, se tine destul de bine in mana iar butoanele uzuale sunt asezate intuitiv, dupa cateva ore de utilizare aproape ca le inveti ordinea. Raspunde bine la comenzi iar posturile TV se schimba aproape instant, nu exista timp de asteptare ridicat nici in cazul celor HD. De asemenea meniul de utilizare este prezent in limba romana, fiind usor de configurat sau setat chiar si de persoanele care nu sunt la curent cu tehnologia, fiind perfect pentru cei in varsta.

In spate sunt prezente urmatoarele porturi: doua iesiri HDMI, un singur port USB, intrare pentru PC precum si iesire audio pentru conectarea unui sistem audio extern. Atunci cand vine vorba de sunet, televizorul vine dotat cu un sistem format din doua difuzoare stereo cu o putere maxima de 6 wati. Sunetul generat de acesta este unul puternic si clar, nu distorsioneaza nici atunci cand volumul este aproape de maxim.

Asa cum am precizat inca de la inceputul acestui review, diagonala de 59 centimetri este una potrivita pentru o camera de dimensiuni reduse, cum ar fi o bucatarie sau chiar camera copiilor. Rezolutia ecranului este de 1366 x 768 pixeli, adica HD. Cred ca este o rezolutie potrivita avand in vedere diagonala ecranului. Culorile afisate sunt clare iar culorile vii si naturale. La capitolul imagine cred ca poate concura fara probleme cu modele mai scumpe de la producatori premium.

Toshiba 24E1533DG vine dotat cu tuner digital integrat, cu ajutorul caruia veti putea receptiona posturile TV in format digital sau HD fara a mai avea nevoie de alt decodor extern sau mediabox. Nu lipseste nici playerul multimedia integrat, unul chiar foarte bun, care poate reda cam orice fisier audio, foto sau video (cu sau fara subtitrare) direct de pe un stick de memorie sau hard disk extern.

Articole similare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *