Techno TW12IT – aer conditionat cu Inverter, ieftin si eficient

Daca anul acesta te-ai hotarat sa renunti la vechiul ventilator, in favoarea unui aparat de aer conditionat, insa bugetul este unul limtat, atunci Techno TW12IT poate fi solutia potrivita. Acest aparat este unul dintre cele mai accesibile modele pe care le poti cumpara in aceasta perioada. Cu o putere de 12000 BTU acesta se dovedeste perfect pentru locuintele cu pana la 3-4 camere obisnuite, fiind in acelasi timp economic dar si silentios. Il recomand in special celor care nu vor sa plateasca in plus pentru brand sau marketing.

Desi vine de la un producator oarecum NoName, compresorul utilizat de acesta este unul marca Rotary, adica ce intalnim si la modelele din zona premium, mult mai scumpe. Daca sunteti interesati, cel mai bun pret l-am gasit online verifica oferta actuala, inclus in pret fiind si transportul. Vine fara kit de instalare inclus in pret, insa acest lucru nu poate fi considerat chiar un minus, totusi, discutam despre un aparat foarte accesibil. Din experienta personala pretul pentru instalare este cuprins intre 350-400 lei, in functie de fiecare oras. Firma care se ocupa de instalare trebuie sa fie autorizata de catre producator, in caz contrar riscati sa ramaneti fara garantie (24 de luni in cazul de fata).

Techno TW12IT unitate interioara

Nu va sfatuiesc sa alegeti o firma care nu este pe lista celor autorizate, chiar daca acest lucru va poate aduce pe moment o mica economie. La exterior, acest model se incadreaza in tiparul clasic, atat unitatea interioara cat si cea exterioara sunt identice cu ce intalnim la restul producatorilor. Unitatea interioara este dotata cu un mic display LCD care indica temperatura setata precum si programul folosit. Pentru informatii detaliate folositi ecranul de la telecomanda.

Dimensiunile unitatii exterioare sunt cele standard, facand posibila instalarea aparatului chiar si in spatiul ocupat de vechiul AC (daca exista), fara a mai fi nevoie de alte gauri in perete. Fiind un aparat foarte ieftin, ne asteptam sa aiba un consum ceva mai mare. La acest capitol Techno TW12IT ne-a impresionat intr-un mod placut, acesta fiind incadrat in clasa de consum energetica A++, indiferent ca este utilizat pentru racire sau incalzire. Consumul scazut este datorat in mare parte datorita compresorului care foloseste tehnologia Inverter.

Acesta nu doar ca reduce consumul dar face ca aparatul sa fie si foarte silentios. Zgomotul produs de unitatea interioara este de maxim 46 decibeli, insa acesta variaza in functie de treapta de ventilare. Pentru ca aerul ventilat de aparat sa fie intotdeauna curat, lipsit de mirosuri neplacute sau bacterii, acesta este dotat cu filtru lavabil. Acesta se poate scoate si spala, ori de cate ori este nevoie. Nu exceleaza la capitolul functii, Techno TW12IT fiind echipat cu cele clasice (racire/incalzire, ventilare, dezumidificare, turbo, night mode/sleep, timer), intalnite in prezent la orice aparat din acest segment de pret.

Articole similare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *