Techno TW09IT – aer conditionat cu putere 9000 BTU, compresor Inverter

In ultimii ani temperaturile pe timpul verii au luat-o razna, astfel fara un aparat de aer conditionat instalat nu te poti odihni corespunzator. Pentru cei care sunt in cautarea unui aparat de aer conditionat accesibil, recomandarea noastra vine pentru Techno TW09IT, model aparut recent pe piata din Romania. Desi vine de la un producaotr oarecum NoName, acesta este dotat cu compresor marca Rotary, de aceea performantele acestuia sunt peste multe aparate din acest segment de pret.

Recomand acest model celor care isi doresc un aparat de aer conditionat accesibil cu performante bune si consum redus de energie. Momentan cea mai buna oferta am gasit-o online, inclus in pret fiind si transportul verifica oferta actuala. Dupa achizitionare va trebui sa platiti in plus pentru instalarea acestuia. Din experienta personala costul instalarii este cuprins intre 350-450 lei, in functie de oras. Trebuie precizat ca firma care se va ocupa de montaj sa fie autorizata de catre producator, in caz contrar riscati sa ramaneti fara garantie (24 de luni). Lista cu firmele autorizata o gasi pe talonul de garantie.

Techno TW09IT unitate interioara

Nu sunt prea multe de spus atunci cand vine vorba de aspectul exterior, fiind un aparat de aer conditionat ieftin, acesta se incadreaza in standardele actuale, impuse de marii jucatori. Este un aparat complet alb, usor de integrat in orice camera din locuinta dumneavoastra. De asemenea, dimensiunile sunt cele uzuale, facand posibila instalarea aparatului chiar in spatiul ocupat de vechiul aparat de aer conditionat, fara sa mai fie nevoie de alte gauri in perete. Unitatea interioara este dotata cu un display LCD care indica temperatura precum si programul utilizat.

Informatii detaliate sunt prezente pe ecranul prezent pe telecomanda. Cei 9000 BTU/h fac din Techno TW09IT un aparat de aer conditionat potrivit pentru o incapere cu pana la 3 camere. Evident, poate fi utilizat si pentru spatii mai largi de atat, insa atunci randamentul scade iar consumul de energie creste. De aceea, daca vreti ceva mai puternic va recomand sa alegeti modelul cu 12000 BTU (Techno TW12IT) de la acelasi producator, diferenta de pret fiind foarte mica.

Consumul de energie este unul foarte bun, conform specificatiilor acesta este incadrat in clasa de consum energetic A++, indiferent ca este utilizat pentru racire sau incalzire. Consumul scazut este dat in mare parte de compresorul tip Inverter. Acesta nu doar ca reuseste sa scoata un consum foarte bun, dar face ca aparatul sa fie si foarte silentios. Zgomotul produs de unitatea interioara este de 46, acesta variaza in functie de treapta ventilatorului. Functiile lui Techno TW09IT sunt cele uzuale, intalnite de obicei la orice model din acest segment de pret. Nici nu puteam avea pretentii foarte mari, fiind unul dintre cele mai accesibile aparate de aer conditionat din oferta magazinelor online.

Articole similare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *