TCL Inverter TAC 12 CHSA/JAI – aer conditionat ieftin, cu putere de racire 12.000 BTU

Chiar daca ultimele zile au fost ceva mai normale, din punct de vedere al temperaturilor, inca nu am scapat de canicula. Saptamana viitoare se anunta un nou val de temperaturi tropicale, deci daca pana acum n-ati reusit sa instalati un aparat de aer conditionat, acum este timpul sa luati masuri. Stiu ca multa lume cauta ceva de buget, de aceea, recomandarea de astazi este pentru un model accesibil, capabil sa raceasca cu usurinta o locuinta cu pana la 3 camere de dimensiuni obisnuite.

Este aparut recent pe piata din Romania, vine de la un producator nu foarte cunoscut, dar pretul accesibil si performantele acestuia nu fac decat sa il recomande, mai ales ca sub carcasa este prezent un compresor marca Toshiba. TCL Inverter TAC 12 CHSA/JAI poate fi achizitionat online de verifica oferta actuala, inclus in pret fiind si transportul. Vine fara kit de instalare, insa chiar si asa ramane un aparat cu raport pret/calitate foarte bun. Din experienta personala, pntru montaj veti plati aproximativ 300-350 lei (in limita a 3 metri de traseu frigorific), in functie de oras sau firma aleasa pentru instalare. Trebuie sa optati pentru o firma autorizata de producator, in caz contrar puteti ramane pierde garantie (24 de luni).

TCL Inverter TAC 12 CHSA-AI unitate interioara

La exterior acest model se prezinta precum orice alt aparat de aer conditionat. Unitatea interioara este complet alba, pe centrul acesteia fiind prezent un display LCD care indica temperatura precum si programul folosit. Dimensiunile acestuia sunt cele uzuale, fiind usor de instalat chiar si in spatiul ocupat de vechiul AC (in cazul in care exista), fara sa mai fie necesare alte gauri suplimentare in perete. Informatii suplimentare cu privire la temperatura, treapta de ventilare sau programul utilizat, sunt disponibile pe ecranul de la telecomanda.

Cu o capacitate de racire de 12000 BTU, acest model este potrivit pentru climatizarea unei locuinte cu o suprafata de pana la 24 – 35 mp. Evident, poate fi folosit si pentru spatii mai largi, insa atunci consumul de energie ar creste iar randamentul acestuia va scadea. Este incadrat in clasa de consum energetic A++ la racire si A+ la incalzire. In ambele situatii consumul de energie este unul scazut, fiind unul dintre cele mai economice aparate din acest segment de pret. Acest lucru este posibil datorita compresorului marca Toshiba, care foloseste tehnologia Inverter.

Acesta nu doar ca reduce consumul dar face aparatul silentios si utilizabil chiar si atunci cand temperatura externa ajunge pana la -15 grade, fiind util chiar si in sezonul rece. TCL Inverter TAC 12000 BTU CHSA/JAI este dotat si cu filtru anti-praf, astfel ca aerul ventilat de acesta este intotdeauna curat, lipsit de mirosuri neplacute sau bacterii. Functiile din dotarea acestuia sunt cele uzuale (racire, incalzire, ventilare, dezumidificare, auto, timer, sleep/night mode), intalnite in prezent la majoritatea aparatelor de aer conditionat.

Articole similare:

Un comentariu pentru “TCL Inverter TAC 12 CHSA/JAI – aer conditionat ieftin, cu putere de racire 12.000 BTU

  1. lam istalat in urma cu 3 zile. pana acum nu pot spune despre consum. dar este un aparat reusit, este sllentios si are destule functii..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *