nJoy Leia 7 – tableta ieftina cu suport 3G si performante bune

Daca nu esti dispus sa cheltui foarte mult pentru o tableta, poti alege un device accesibil care sa poata fi utilizat pentru filme, jocuri sau web browsing. O alternativa pentru modelele premium sau cele scumpe este nJoy Leia 7, un model destul de nou aparut pe piata din Romania care se remarca prin conectivitate 3G, aspect modern si performante multimedia foarte bune. Chiar daca acest producator nu este unul foarte cunoscut trebuie avut in vedere si faptul ca in cazul in care nu sunteti multumiti aceasta poate fi returnata in maxim 30 zile.

De asemenea producatorul ofera garantie 24 luni, asa cum intalnim la majoritatea produselor din categoria IT&C. Din fabrica acest model vine cu Android 4.4.2, o versiune ceva mai veche insa care functioneaza fara probleme, nu are lag si nici erori in timpul functionarii. Este posibil ca acesta sa ramana si ultimul sistem de operare pe care nJoy Leia il va avea, producatorul nu specifica nimic despre viitorul upgrade pentru o versiune mai noua de Android. Interfata acestuia este foarte putin modificata de catre producator, de aceea poate ca si functioneaza foarte bine.

nJoy Leia 7 in cutie

Odata scoasa din cutie veti mai gasi si urmatoarele acceorii: incarcator standard pentru priza, cablul pentru incarcare USB – MicroUSB, cablu OTG, manualul de utilizare precum si certificatul de garantie pick up & return. Legat de aspect, acest model este unul care arata foarte bine, chiar daca este ceva mai groasa fata de modelele actuale, avand o grosime de aproape 1 centimetru. Este construita in totalitate dintr-un plastic alb, rezistent atat la urmele aparute dupa utilizare precum si la micile zgarieturi ce pot aparea in timp. Partea de sus este detasabila, acolo fiind posibila introducerea cartelei SIM.

Display-ul este unul de calitate care foloseste tehnologia IPS. Diagonala acestuia este cea standard, 7 inch cu o rezolutie maxima de 1024 x 600 pixeli. Desi imaginile afisate nu sunt chiar cele mai bune, unghiul de vizibilitate este excelent. De asemenea acesta raspunde foarte bine la comenzi, nu trebuie sa apesi foarte tare pentru preluarea comenzilor, asa cum se intampla la modelele mai vechi.

Sub carcasa este prezent un procesor produs de MediaTek, mai exact modelul MTK 8382. Acesta dispune de 4 nuclee fizice care functioneaza la o frecventa standard de 1.3 GHz. Impreuna cu 1GB memorie RAM, tableta devine suficient de performanta incat sistemul de operare precum si restul de aplicatii instalate sa poata rula fluent, fara lag sau alte erori in executie. Cei 8GB pusi la dispozitie pentru stocare nu sunt chiar suficienti, mai ales ca o buna parte din acestia sunt ocupati de catre Android. De aceea, pentru extinderea spatiului de stocare eu recomand instalarea unui card MicroSD, acesta va poate aduce un plus de pana la maxim 32GB.

Desi tableta nu este chiar cea mai buna solutie pentru poze, acest model vine dotat cu doua camere web. Una frontala, cu rezolutie maxima de 0.3 megapixeli precum si una aflata pe spate, cu rezolutie de 2 megapixeli. Pozele „scoase” nu sunt chiar cele mai bune pe care le poti avea insa trebuie tinut cont de faptul ca discutam despre o tableta din zona low entry. La internet se poate conecta atat prin WiFi cat si prin 3G, pentru acesta aveti nevoie de o cartela SIM cu optiune de internet activa. Bateria are o capacitate maxima de 2600 mAh si poate asigura pana la 4-5 ore de utilizare obisnuita.

Articole similare:

Un comentariu pentru “nJoy Leia 7 – tableta ieftina cu suport 3G si performante bune

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *