Star-Light DWM-905FI – masina de spalat vase incorporabila accesibila, cu consum redus de energie

Masina de spalat vase incorporabila Star-Light DWM-905FI poate fi achizitionata acum de toti cei care isi doresc un ajutor de nadeje in bucatarie, iar daca vrei sa-ti dau cateva motive pentru care eu personal consider ca isi merita banii, iata care sunt acestea: pret foarte avantajos, capacitate mare de incarcare – iti permite sa speli mai multe vase murdare intr-un singur ciclu, design modern – se integreaza perfect in orice coltisor al bucatariei si nu in ultimul rand, iti ofera posibilitatea de a avea mai mult timp liber pentru activitatile care iti fac placere, deoarece te scuteste de curatarea/igienizarea veselei!

Cei care doresc sa si-o cumpere pot opta cu incredere pentru magazinul online eMAG, deoarece acolo am gasit cel mai mic pret al acesteia verifica pretul. De asemenea, este important sa-ti mentionez faptul ca o poti achizitiona chiar si cu banii in rate lunare fara dobanda, asadar, daca ti-ai pus in gand sa-ti utilezi bucataria cu un nou aparat electrocasnic, n-ai niciun motiv sa spui nu acestei oferte!

Star-Light DWM-905FI din fata

Fiind complet incorporabila, aceasta poate fi integrata in totalitate in mobilierul de bucatarie, fara a intrerupe linia design-ului. Desi dimensiunile sale sunt reduse – masoara doar 81.5 x 44.8 x 55 centimetri, masina beneficieaza de capacitate de spalare mare, de pana la 9 seturi de vesela. Are in dotare 5 programe, 5 nivele de temperatura, cos spatios pentru vase, suporturi speciale pentru tacamuri si pahare, dar si indicator pentru sare.

Pentru a veni in ajutorul tau, aparatul electrocasnic iti pune la dispozitie programe de spalare eficiente, un dozator automat de detergent si un sistem inteligent pentru dedurizarea apei. Cele 5 cicluri de spalare pe care le vei intalni aici sunt urmatoarele: intensiv – recomandat pentru vase cu grad de murdarie ridicat, rapid, Bio/Eco – consuma mai putine resurse decat celelalte programe, prespalare – inainte de inceperea programului propriu-zis si normal.

Printre optiunile sale inteligente vei putea gasi programare intarziata – iti permite sa amani inceperea ciclului de spalare cu pana la 24 de ore, astfel incat masina sa-si inceapa activitatea exact atunci cand tu iti doresti si incarcare la jumatate – adapteaza consumul de apa, sare si detergent in functie de cantitate de vase din interiorul sau, respectiv la jumatate. Aceasta face parte din clasa de eficienta energetica A++ si consuma 197 kw/an si doar 2520 litri apa/an, ceea ce inseamna ca poate fi considerata o masina foarte economica.

Masina de spalat vase incorporabila Star-Light DWM-905FI este extrem de silentioasa, aproape nici n-o vei auzi in timpul spalarii, foarte eficienta, usor de programat si super avantajoasa din punct de vedere financiar! Daca vei alege sa o achizitionezi, te asigur ca nu o sa regreti aceasta decizie, iar tu si familia ta va veti putea bucura de un nou ajutor in bucatarie, capabil sa inlature rapid urmele de murdarie, indiferent de gradul de dificultate al acestora!

Articole similare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *