Star-Light ACMP-12A – aer conditionat portabil cu capacitate de racire 12000 BTU

Chiar daca atunci cand discutam despre climatizarea locuintei, majoritatea persoanelor aleg un aparat de aer conditionat clasic, cu unitate interioara si exterioara, sunt cazuri in care acest gen de aparat nu poate fi instalat. Atunci, pentru racirea locuintei pe timpul verii, recomand un aparat de aer conditionat portabil. Acesta nu necesita instalare, se poate muta cu usurinta in orice camera doriti, iar consumul si functiile sunt asemanatoare cu ce intalnim si la restul modelelor din categoria split.

Pentru cei interesati de un astfel de aparat, astazi aducem la review modelul Star-Light ACMP-12A, capabil sa raceasca o locuinta cu pana la 32 metri patrati. Este un model aparut recent pe piata din Romania, insa care se bucura de un pret foarte bun in oferta acestui magazin online verifica oferta actuala. Inclus in pret veti primit transportul gratuit precum si garantie 24 de luni cu posibilitate de extindere cu inca 12 sau 24 de luni, evident contracost. Este un aparat accesibil, usor de utilizat care poate fi perfect chiar si pentru persoanele mai in varsta, care nu sunt la curent cu tehnologia. Instalarea acestuia se realizeaza relativ usor, nefiind necesara echipa din partea furnizorului sa-l monteze. Nu avem nevoie decat de o fereastra pe care sa scoatem furtunul de evacuare a aerului cald.

Star-Light ACMP-12A din fata

La exterior acest model se incadreaza in standardele actuale, avand acelasi design clasic, intalnit in prezent la majoritatea aparatelor mobile. In partea frontala este prezent un panou de comanda, unde intalnim butoanele pentru controlul aparatului dar si un mic display unde este afisata temperatura setata. Se poate controla de la distanta cu ajutorul telecomenzii, inclusa in pachet. Este dotat cu filtru lavabil care asigura ca aerul ventilat sa fie intotdeauna curat, lipsit de bacterii sau mirosuri neplacute.

Cu o putere de 12000 BTU/h acest aparat este capabil sa raceasca o locuinta cu pana la 32 metri patrati. Evident, se poate utiliza si pentru spatii mai largi, insa atunci randamentul va scadea iar consumul de energie va creste. De aceea, daca aveti in plan sa il utilizati pentru spatii mai largi este bine sa luati in calcul si acest lucru. Conform producatorului acesta este incadrat in clasa de consum energetic A.

Consumul de energie este unul scazut, chiar si utilizat cateva ore zilnic acesta nu va creste cu mult factura la energia electrica. Functiile din dotarea lui Star-Light ACMP-12A sunt cele uzuale, intalnite in prezent la majoritatea aparatelor, indiferent ca discutam despre cele mobile sau cele top Split. Nu voi mai discuta despre acestea, pentru ca am facut acest lucru in articolele anterioare. Zgomotul produs de aparat este unul acceptabil, producatorul nu precizeaza exact cati decibeli scoate atunci cand functioneaza, cert este ca nu deranjeaza atunci cand functioneaza.

Articole similare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *