Star-Light ACM-12WIFI – aer conditionat cu control WiFi si kit de instalare inclus in pret

Chiar daca sezonul de vara este cel mai iubit si apreciat, temperaturile extreme din ultimii ani au impulsionat tot mai multe persoane sa achizitioneze aparate de aer conditionat. Pretul acestora a scazut considerabil, in prezent doar cele cu dotari si functii premium sunt mai scumpe. Din categoria premium face parte si ACM-12WIFI de la Star-Light. Desi vine de la un producator care pana acum nu ne-a obisnuit cu produse scumpe, acest model face exceptie de la regula.

Aparut recent pe piata din Romania cea mai buna oferta pentru acest model o gasiti online, inclus in pret fiind transportul precum si kitul de instalare verifica oferta actuala. In felul acesta costul instalarii scade considerabil. Din experienta personala pentru instalare va trebui sa platiti separat inca 300-350 lei, in functie de fiecare oras. Trebuie sa optati pentru o firma autorizata de catre producator, in caz contrar puteti ramane fara garantie (24 de luni). De asemenea, perioada de garantie se poate extinde cu inca 12 sau 24 de luni, evident contracost. Firmele autorizate pentru instalare sunt afisate pe talonul de garantie.

Star-Light ACM-12WIFI unitate interioara

La capitolul exterior, Star-Light ACM-12WIFI este un model cu design clasic, usor de integrat in orice camera din locuinta dumneavoastra. Unitatea interioara este complet alba iar undeva in partea dreapta este prezent un mic display LCD care indica temperatura setata. Informatiii suplimentare cu privire la temperatura, treapta de ventilare sau chiar programul utilizat sunt disponibile pe ecranul de la telecomanda. Asa cum am precizat inca de la inceputul acestui review, cei de la Star-Light incearca cu acest model sa concureze cu alte modele din zona premium, de la producatori cu renume si experienta in domeniu.

Acest lucru este vizibil prin prezenta conectorului Wi-Fi, care permite controlarea aparatului de la distanta, cu ajutorul aplicatiei dedicate, instalata pe smartphone sau tableta. In felul acesta, cu doar o simpla accesare a aplicatiei de pe mobil poti seta temperatura/porni/opri aerul conditionat in functie de nevoile situatiei in care va aflati. Este o functie foarte utila, intalnita de obicei doar la modelele foarte scumpe.

Cei 12000 BTU/h fac din acest aparat unul foarte bun pentru climatizarea intregii locuinte. Este un model destul de puternic dar cu consum redus de energie. Conform specificatiilor, acesta se incadreaza in clasa de consum energetic A++ atunci cand este utilizat pentru racirea spatiilor, si A+ atunci cand este folosit pentru incalzire. In ambele situatii consumul de energie este unul extrem de bun. Acest lucru este posibil datorita compresorului tip Inverter, acesta ajuta la cresterea eficientei aparatului, reducandu-i vibratiile si zgomotul cu ajutorul controlului vitezei compresorului si lasand aerul conditionat sa ajunga la temperatura dorita pe care o mentine constanta fara variatii deranjante.

In felul acesta Star-Light ACM-12WIFI nu este doar un aparat de aer conditionat eficient energetic, dar si foarte silentios. Zgomotul produs de unitatea interioara este unul variabil, insa indiferent de treapta de ventilare acesta nu poate depasi 52 decibeli. In general, functiile prezente la acest model sunt cele uzuale, intalnite la majoritatea aparatelor de aer conditionat, mai exact: racire/incalzire, ventilare, dezumidificare, functia jet si sleep/night mode.

Articole similare:

Un comentariu pentru “Star-Light ACM-12WIFI – aer conditionat cu control WiFi si kit de instalare inclus in pret

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *