Star-Light ACM-09WIFI – aer conditionat ieftin cu suport WiFi si kit de instalare inclus

Pentru cei interesati de un aparat de aer conditionat cu functii Smart, ultimele modele marca Star-Light, dispun de un raport pret/calitate excelent. Zilele trecute discutam despre modelul cu 12.000 BTU (Star-Light ACM-12WIFI) , insa astazi aducem in prim plan modelul cu putere de climatizare 9000 BTU, acesta fiind recomandat pentru locuinte cu pana la 2-3 camere. Evident, poate fi utilizat si pentru spatii mai largi, insa atunci randamentul acestuia scade iar consumul de energie creste semnificativ.

Daca totusi vreti sa il folositi pentru o locuinta mai spatioasa, recomand sa alegeti modelul cu 12000 BTU, diferenta de pret fiind insesizabila. Cea mai buna oferta pentru acest model am gasit-o online verifica oferta, inclus in pret fiind kitul pentru instalare precum si transportul pana la locuinta dumneavoastra. Dupa achizitionare acestuia nu trebuie sa mai platiti decat pentru montaj. Din experienta personala pretul instalarii este cuprins intre 300-350 lei (in limita a 3 metri traseu frigorific), in functie de fiecare oras. Aveti grija ca firma care se ocupa de montaj sa fie autorizata de catre producator, in caz contrar puteti ramane fara garantie (24 de luni).

Star-Light ACM-09WIFI unitate interioara

In cazul in care vreti sa beneficiati de o garantie extinsa, magazinul ofera posibilitatea de a prelungi perioada de garantie cu inca 12 sau 24 de luni, evident contracost. La exterior acest aparat se incadreaza in standardele actuale, avand un design clasic, fiind usor de integrat in orice camera din locuinta, fara sa afecteze in vreun fel aspectul acesteia. Dimensiunile sunt cele uzuale, facand posibila instalarea chiar in spatiul ocupat de vechiul aparat (daca exista), fara sa mai fie nevoie de alte gauri in perete. Unitatea interioara este complet alba, iar in partea dreapta este prezent un mic display LCD care indica temperatura setata.

Informatii detaliate cu privire la temperatura, programul utilizat sau chiar treapta de ventilare sunt disponibile pe ecranul de la telecomanda. Pentru ca discutam despre un model ceva mai scump in comparatie cu restul modelelor marca Star-Light, acesta vine dotat cu placa de retea wireless integrata, facand posibila controlarea aparatului de la distanta. Cu aceasta functie puteti porni/opri sau schimba temperatura, in timp ce esti la cumparaturi sau la plimbare prin oras. Trebuie sa aveti aplicatia instalata pe telefon sau tableta.

Asa cum am precizat inca de la inceputul acestui review, Star-Light ACM-09WIFI este potrivit pentru spatiile cu pana la 2-3 camere. Puterea de racire/incalzire a acestuia este de numai 9000 BTU/h. Este un aparat economic, incadrat in clasa de eficienta energetica A++ atunci cand este utilizat pentru racire, si A+ atunci cand este folosit pentru incalzire. In ambele cazuri discutam despre un consum scazut. Acest lucru este posibil datorita compresorului tip Inverter.

Acesta nu doar ca reduce consumul de energie dar face aparatul si foarte silentios. Zgomotul produs de unitatea interioara este de maxim 53 decibeli, insa doar atunci cand este utilizat intr-o treapta de ventilare superioara. Functiile din dotarea lui Star-Light ACM-09WIFI sunt cele uzuale, intalninte in prezent cam la toate aparatele din acest segment de pret: racire/incalzire, ventilare, dezumidificare, timer, JET si sleep/night mode.

Articole similare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *