Star-Light ACM-09BIN – aer conditionat ieftin cu putere 9000 BTU si kit de instalare inclus in pret

Daca anul trecut cei de la Star-Light au avut un succes foarte bun cu gama de aparate de aer conditionat, in 2016 acestia au lansat pe piata din Romania modele noi, toate accesibile. Din noua serie aducem astazi la review modelul ACM-09BIN, potrivit pentru incaperile si spatiile de mici dimensiuni. Este un aparat cu putere de racire destul de mica, pe care il recomand celor care isi doresc un produs de calitate cu pret accesibil, capabil sa raceasca cu usurinta o locuinta cu pana la maxim 2-3 camere.

In aceasta perioada Star-Light ACM-09BIN este unul dintre cele mai accesibile aparate de aer conditionat din oferta magazinelor online. Eu am gasit cel mai bun pret aici verifica oferta actuala, inclus in pret fiind kitul de instalare precum si transportul. Dupa achizitionare acestuia veti mai plati doar pentru instalare, insa avand deja kitul, pretul instalarii este mult mai mic. Din experienta personala pentru montaj ar trebui sa platiti in plus aproximativ 300 lei, pretul variaza usor in functie de fiecare oras. Trebuie sa alegeti o firma autorizata de catre producator, in caz contrar riscati sa pierdeti garantia (24 de luni).

Star-Light ACM-09BIN unitate interioara

Chiar daca este un aparat ieftin, la exterior acesta pastreaza design-ul clasic, intalnit in prezent la majoritatea aparatelor de aer conditionat. Unitatea interioara este complet alba, pe centrul acesteia fiind prezent un display tip LCD care indica temperatura setata. Telecomanda este potrivita ca si marime, raspunde rapid la comenzi iar butoanele uzuale sunt asezate intuitiv. Aceasta dispune si de un mic display unde veti gasi informatii detaliate cu privire la temperatura, programul utilizat sau treapta de ventilare. Dimensiunile sunt cele obisnuite, facand posibila instalarea chiar in locul vechiului aparat de aer conditionat, fara sa mai aveti nevoie de alt suport sau de alte gauri in perete.

Atunci cand este utilizat pentru racire, acesta este incadrat in clasa de eficienta energetica A++, respectiv A+ atunci cand il folositi pentru incalzirea locuintei. In ambele cazuri discutam despre un consum de energie extrem de bun, fiind printre cele mai economice aparate de aer conditionat cu putere 9000 BTU, pe care le puteti cumpara online. Acest lucru se datoreaza in cea mai mare parte compresorului tip Inverter. Acesta nu doar ca reduce consumul dar face ca aparatul sa fie si foarte silentios. Zgomotul produs de unitatea interioara este de maxim 52 decibeli, acesta fiind atins atunci cand aparatul este utilizat intr-o treapta de ventilare superioara.

Pentru ca aerul ventilat de aparat sa fie intotdeuana curat, lipsit de mirosuri neplacute sau bacterii, acesta este echipat cu filtru lavabil. Acesta este amplasat in partea frontala a unitatii interioare, fiind usor de scos si spalat atunci cand acest lucru este necesar. Functiile din dotarea lui Star-Light ACM-09BIN sunt cele uzuale (racire/incalzire, ventilare, dezumidificare, turbo, timer si sleep/night mode), intalnite la toate aparatele de aer conditionat, indiferent de producator sau performante.

Articole similare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *