Star-Light 50DM4000 – fara functii Smart dar cu diagonala generoasa si pret bun!

Ajunsi la capitolul televizoare, astazi aducem un prin plan un model accesibil cu diagonala generoasa, fara functii Smart. Este un televizor din noua generatie, pe care il recomand celor care isi doresc un produs de calitate cu consum scazut de energie, ideal pentru o locuinta moderna si spatioasa. Chiar daca nu vine de la un producator cu renume si multa experienta in domeniu, acest model poate concura fara probleme cu alte televizoare mult mai scumpe.

Cea mai buna oferta am gasit-o online aici verifica oferta actuala, inclus in pret fiind si transportul. Garantia oferita de producator este cea standard (24 de luni), insa contracost aceasta poate fi extinsa cu inca 12 sau 24 de luni. In cutie veti gasi telecomanda, manualele de utilizare, suportul pentru masa precum si cablul de alimentare. Asa cum spune si producatorul, instalarea este foarte rapida si o poate realiza oricine, in maxim 20 minute de la scoaterea din cutie aproape ca poate fi utilizat.

Star-Light 50DM4000 din fata

La exterior acest model este unul care dispune de un design elegant si modern, fiind usor de integrat in orice colt al locuintei. Este construit din materiale de buna calitate iar finisajele sunt apropiate cu ce intalnim la modele mai scumpe de la producatorii din zona premium. Se poate utiliza cu suportul standard pentru masa sau cu ajutorul unui suport compatibil VESA (pe care va trebui sa il cumparati separat) acesta se poate instala cu usurinta pe orice perete din locuinta.

Telecomanda este potrivita ca si marime, raspunde rapid la comenzi iar butoanele uzuale sunt asezate intuitiv. De asemenea, posturile TV se schimba aproape instant, nu exista timp de asteptare ridicat nici in cazul celor HD. Meniul de utilizare este disponibil in limba romana iar setarea acestuia este foarte simpla, din acest punct de vedere fiind un TV potrivit chiar si pentru persoanele in varsta, care nu sunt la curent cu tehnologia.

La capitolul audio, televizorul vine dotat cu un sistem stereo cu o putere maxima de 20 wati. Calitatea acestuia este una foarte buna, nu distorsioneaza nici atunci cand volumul este aproape de maxim. Daca vreti ca experienta sa fie apropiata cu cea de la cinema puteti conecta un sistem audio extern, acesta fiind dotat cu iesire audio digitala si mufa tip jack pentru casti.

Diagonala ecranului masoara 127 centimetri, acesta avand o rezolutie maxima de 1920 x 1080 pixeli, adica FullHD. Imaginile afisate sunt clare, culorile vii si naturale iar unghiul de vizibilitate extrem de bun. De asemenea, consumul de energie este unul de numai 120 wati. La capitolul video acesta poate fi comparat cu modele premium de la producatori consacrati.

Asa cum am precizat inca de la inceputul acestui review, Star-Light 50DM4000 vine fara functii Smart sau alte dotari inutile. In schimb, nu lipseste tunerul digital integrat DVB-T/C si nici slotul CI+, ambele fiind utile si necesare pentru receptionarea posturilor TV in format digital sau chiar HD, fara a mai avea nevoie de alt decodor extern sau mediabox, indiferent de operatorul de cablu utilizat. Este prezent si playerul multimedia integrat, unul chiar foarte performant, care poate reda cam orice fisier audio, foto sau video, direct de pe stick-ul USB sau hard disk extern.

Articole similare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *