Star-Light 24DM1000 – televizor cu diagonala si pret mic!

Daca esti in cautarea unui televizor pentru o camera cu dimensiuni reduse iar bugetul este unul destul de mic, atunci Star-Light 24DM1000 poate fi o solutie. Acest model este unul pe care il recomand celor care isi doresc un TV bun, insa nu vor sa plateasca in plus doar pentru marketing sau brand. Dimensiunile acestuia sunt destul de reduse, fiind excelent pentru o bucatarie sau chiar camera copiilor. Este dotat atat cu intrare PC cat si HDMI, astfel ca poate fi utilizat fara probleme pe post de monitor pentru PC sau consola gaming.

Daca sunteti interesati de acest model, cea mai buna oferta eu am gasit-o online verifica oferta actuala, inclus in pret fiind si transportul. Garantia oferita de producator este cea standard, 2 ani de zile, cu posibilitate de extindere cu inca 12 sau 24 de luni, evident contracost. De asemenea, aveti la dispozitie 30 de zile, timp in care puteti returna produsul fara alte costuri suplimentare. In cutie veti gasi cablul de alimentare, suportul pentru masa precum si manualele de utilizare in limba romana.

Star-Light 24DM1000 din fataStar-Light 24DM1000 din fata

Este un model usor si subtire care se poate instala in cateva minute, din momentul in care scoateti aparatul din cutie. Este construit in totalitate din plastic iar finisajele acestuia sunt destul de bune. Cu ajutorul unui suport ompatibil VESA, acesta se poate mont cu usurinta pe orice perete din locuinta. Telecomanda din dotare este potrivita ca si marime, raspunde rapid la comenzi iar butoanele uzuale sunt asezate intuitiv. Posturile TV se schimba aproape instant, nu exista timp de asteptare ridicat nici in cazul celor HD.

Sunetul este asigurat de un sistem stereo, format din doua difuzoare cu o putere maxima de 6 wati. Sunetul generat de acesta este unul suficient de puternic si clar, insa daca doriti ceva mai bun puteti conecta un sistem audio extern. Totusi, avand in vedere dimensiunea acestuia, cred ca sistemul oferit de producator este suficient. Diagonala ecranului masoara 60 centimetri iar rezolutia maxima este de 1366 x 768 pixeli. Este un display de calitate care reuseste sa afiseze culori bune si imagini clare in orice conditii. De asemenea si unghiul de vizibilitate este unul foarte bun.

Fiind vorba despre un ecran LED, consumul de energie este unul chiar foarte bun, 36 wati conform specificatiilor oferite de producator. La capitolul dotari, acesta vine echipat cu tuner digital DVB-T/C si slot CI+, ambele necesare si utile pentru receptionarea posturilor TV in format digital sau HD fara a mai avea nevoie de alt decodor exten sau mediabox, indiferent de operatorul de cablu utilizat. Nu lipseste nici playerul multimedia integrat, unul de calitate, capabil sa „citeasca” cam orice fisier audio, foto sau video, direct de pe stick-ul USB sau ahdr disk-ul extern.

Articole similare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *