Star-Light 22DM1000 – televizor cu diagonala de 55 centimetri, dotat cu tuner digital

In general televizoarele cu diagonala redusa sunt prost dotate iar aspectul acestora este unul invechit, semn ca marii producatori nu pun accent pe aceste modele. Nu pot spune aceste lucruri si despre Star-Light 22DM1000, un televizor cu dimensiuni reduse, excelent pentru incaperile mici si mijlocii. Intrat recent in oferta celor de la eMAG acest model se remarca printr-un pret accesibil, design modern precum si dotari decente pentru 2015.

Face parte din generatia 2015, fiind un model destul de nou. Garantia oferita de producator este de 24 de luni, insa contracost aceasta poate fi extinsa cu inca 12 sau 24 de luni. Inainte de a discuta despre performantele si dotarile acestuia trebuie specificat un lucru, acest televizor este unul recomandat celor care isi doresc un produs accesibil si nu sunt foarte pretentiosi. De asemenea acesta poate fi perfect si pentru persoanele care nu tin expres sa plateasca in plus doar pentru brand/nume.

Star-Light 22DM1000 din fata

Legat de aspect, 22DM1000 este un model care arata foarte bine, chiar daca nu este construit din materiale premium. Plasticul folosit este unul de calitate care rezista foarte bine la praf sar si la micile zgarieturi ce pot aparea dupa stergere. Dimensiunile acestuia sunt cele standard, intalnite de obicei la majoritatea modelelor din acest segment de pret. Suportul este format din doua picioruse, instalarea acestora se poate face de catre oricine si nu dureaza mai mult de 15 minute.

Exista si posibilitatea de se monta pe perete, insa pentru acest lucru este necesar un suport compatibil VESA. Telecomanda cu care vine este potrivita ca si marime, raspunde bine la comenzi iar butoanele uzuale sunt asezate intuitiv, dupa numai cateva ore de utilizare aproape ca le inveti ordinea. Posturile TV se schimba aproape instant, nu exista timp de asteptare ridicat nici in cazul celor HD. Meniul este disponibil in limba romana iar lipsa functiilor Smart face ca acest TV sa fie unul usor de configurat sau setat chiar si de persoanele in varsta sau cei care nu sunt la curent cu tehnologia.

La capitolul audio Star-Light 22DM1000 vine dotat cu doua difuzoare stereo cu o putere maxima de 6 wati. Sunetul generat de acestea este unul puternic si clar, nu distorsioneaza nici atunci cand volumul este la maxim. Daca totusi nu sunteti multumiti de calitatea acestuia puteti opta oricand pentru un sistem audio extern, televizorul fiind dotat cu iesire audio tip minijack.

Desi digonala de 55 centimetri este una destul de mica, producatorul a ales ca rezolutia ecranului sa fie de 1920 x 1080 pixeli. In felul acesta imaginile afisate sunt clare iar culorile vii si naturale. Este un display de calitate cu unghi de vizibilitate foarte bun si consum de energie scazut, conform specificatiilor atunci cand functioneaza consumul este de numai 36 wati, iar atunci cand este in standby undeva la 0.5 wati.

Din dotarile acestuia nu lipseste tunerul digital DVB-T/C si nici slotul CI+, ambele fiind necesare pentru receptionarea posturilor TV in format digital sau HD fara a mai avea nevoie de alt decodor extern sau mediabox, indiferent de operatorul de cablu utilizat. Este prezent si playerul multimedia integrat, unul de calitate, care poate reda direct de pe stick-ul USB sau hard disk extern cam orice fisier audio, foto sau video.

Articole similare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *