Star-Light 19DM1000 – televizor cu diagonala de 47 centimetri, perfect pentru bucatarie

Aparut recent pe piata, Star-Light se dovedeste a fi un producator cu produse de calitate la preturi accesibile. In cazul de fata, 19DM1000 este un televizor cu dimensiuni reduse, potrivit pentru incaperile mici (bucatarie, camera copiilor). Il recomand celor nu doresc sa plateasca in plus doar pentru brand. Garantia oferita de producator este de 24 de luni, insa contracost aceasta poate fi extinsa cu inca 12 sau 24 de luni.

Avand in vedere dimensiunile, acesta poate fi utilizat si pe post de monitor pentru PC sau laptop. Design-ul este unul modern si elegant, asa cum ar trebui sa arate orice TV in 2015, indiferent de producator sau pret. Este construit in totalitate dintr-un plastic de calitate, usor lucios, care rezista foarte bine praf. Dimensiunile sunt cele uzuale, nu este chiar cel mai subtire TV pe care il poti avea dar nici foarte gros. Suportul imprumuta aceeasi forma intalnita la modelele marca LG. Se poate monta si pe perete, insa pentru acest lucru este nevoie de un suport compatibil VESA (trebuie cumparat separat).

Star-Light 19DM1000 din fata

Meniul de utilizare este disponibil in limba romana iar lipsa functiilor Smart fac ca acest televizor sa fie unul usor de utilizat si configurat, chiar si pentru persoanele in varsta sau cele care nu sunt la curent cu tehnologia. Telecomanda raspunde rapid la comenzi iar butoanele uzuale sunt asezate intuitiv, dupa cateva ore de utilizare aproape ca le inveti asezarea. Posturile TV se schimba destul de repede, nu exista timp de asteptare ridicat nici in cazul celor HD.

La capitolul audio, Star-Light 19DM1000 vine dotat cu doua difuzoare stereo cu o putere maxima de 6 wati. Avand in vedere diagonala ecranului cred ca sistemul audio este unul suficient de puternic. Oricum, sunetul generat de acesta este clar, nu distorsioneaza nici atunci cand volumul este la maxim. Daca totusi veti folosi acest TV pe post de monitor puteti opta oricand pentru un sistem audio extern.

Asa cum am precizat de la inceputul acestui review, diagonala de 47 centimetri este porivita pentru camerele mici. Rezolutia de 1366 x 768 pixeli este potrivita pentru aceasta diagonala, imaginile afisate sunt clare iar culorile vii si naturale. De asemenea unghiul de vizibilitate este unul foarte bun, chiar daca nu discutam despre un ecran IPS. Conform producatorului consumul de energie este de numai 36 wati atunci cand functioneaza. La capitolul imagine cred ca acest model poate concura cu alte modele de la producatori premium.

Din dotarile acestuia nu lipseste tunerul digital integrat, DVB-T/C si nici slotul CI+. Cu ajutorul acestora veti putea receptiona posturile TV in format digital sau HD fara a mai avea nevoie de alt decodor extern sau mediabox, indiferent de operatorul de cablu. Este prezent si playerul multimedia integrat, unul chiar foarte bun, care poate reda direct de pe stick-ul USB sau hard disk extern cam orice fisier audio, foto sau video (cu sau fara subtitrare).

Articole similare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *