Sony Bravia 40WD650 – televizor Smart din gama 2016

Nici bine nu a inceput anul ca cei de la Sony au lansat pe piata o noua serie de televizoare Smart cu dotari foarte bune si preturi accesibile. Din noua serie aducem astazi la review Sony Bravia 40WD650, model cu diagonala generoasa, perfect pentru o camera de apartament spatioasa. Cea mai buna oferta pentru acesta am gasit-o aici, inclus in pret fiind si transportul. Garantia oferita de producator este de 24 de luni iar contracost aceasta poate fi extinsa cu inca 12 sau 24 de luni.

Este un televizor cu design elegant si modern, dotat cu cele mai noi tehnologii. Este dotat cu tehnologia X-Reality PRO care converteste pixelii pentru o claritate mai buna a imaginii. Pe masura ce cadrele sunt analizate, fiecare scena este potrivita cu baza o baza speciala de date de imagini pentru a rafina imaginile si a reduce zgomotul. Nu lipseste nici tehnologia Motionflow, specifica celor de la Sony. Este construit din materiale de cea mai buna calitate iar profilul acestuia este unul extrem de subtire, reusind sa se integreze cu usurinta in orice camera din locuinta dumneavoastra.

Sony Bravia 40WD650 din fata

Suportul pentru masa este cel clasic cu care producatorul ne-a obisnuit de-a lungul timpului, insa cu ajutorul unui suport compatibil VESA (vezi aici suport) acesta se poate instala pe orice perete din locuinta. Rama din jurul ecranului este foarte ingusta, pentru o focalizarea pe imagine, nu pe rama. Telecomanda din dotare este potrivita ca si marime, raspunde rapid la comenzi iar butoanele uzuale sunt asezate intuitiv, dupa cateva ore de utilizare aproape ca reusesti sa le inveti ordinea.

Desi este un model cu functii Smart, meniul de utilizare este unul usor de configurat sau setat, chiar si de persoanele care nu sunt la curent cu tehnologia. Posturile TV se schimba aproape instant, nu exista timp de asteptare ridicat nici in cazul celor HD. La internet se poate conecta atat prin WiFi cat si prin cablu. Conectarea se face in cateva minute iar odata conectati aveti acces la diverse aplicatii precum si la zona de Market, de unde puteti instala multe alte aplicatii.

Sunetul este „asigurat” de un sistem stereo format din doua difuzoare cu o putere maxima de 10 wati. Calitatea audio este una foarte buna, sunetul generat este puternic, nu distorsioneaza nici atunci cand volumul este aproape de maxim. Asa cum am precizat inca de la inceputul acestui review, Sony Bravia 40WD650 este un televizor potrivit pentru o camera spatioasa, diagonala acestuia masurand 102 centimetri. Rezolutia maxima este de 1920 x 1080 pixeli, adica FullHD. Imaginile afisate sunt clare iar culorile vii si naturale. De asemenea si unghiul de vizibilitate este unul extrem de bun.

Din dotarile lui Sony 40WD650 nu lipseste tunerul digital si nici slotul CI+, ambele fiind necesare pentru receptionarea posturilor TV in format digital sau HD, fara a mai avea nevoie de alt decodor extern sau mediabox. Este prezent si playerul multimedia integrat, unul de calitate, care poate reda cam orice fisier audio, foto sau video (direct de pe stick-ul USB sau hard disk extern).

Articole similare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *