Sony 50W807C – televizor 3D cu rezolutie FullHD si sistem de operare Android

Din noua generatie de televizoare inteligente marca Sony, aducem astazi la review un model aparut recent pe piat din Romania, complet ca si functii sau dotari, din toate punctele de vedere. Este un televizor pe care il recomand celor pasionati de tehnologie, care isi doresc un produs de calitate, cu design si specificatii de top. Pretul este unul pe masura, insa trebuie sa tinem cont ca este vorba despre un televizor din zona premium, recent aparut pe rafturile magazinelor online,

Cea mai buna oferta am gasit-o aici verifica oferta actuala, inclus in pret fiind si transportul. Garantia oferita de producator este cea standard (24 de luni), insa contracost aceasta poate fi extinsa cu inca 12 sau 24 de luni. Sony 50W807C este genul de televizor care impresioneaza imediat cum l-ai scos din cutie. Este construit din materiale premium, rama din jurul acestuia si suportul pentru masa fiind construite din aluminiu. Dimensiunile sunt cele pe care le astepti de la un produs de top. Cu ajutorul unui suport compatibil VESA acesta se poate instala cu usurinta pe orice perete din locuinta dumneavoastra.

Sony 50W807C  din fata

Chiar daca discutam despre un model cu functii Smart, meniul de utilizare este unul usor de configurat sau setat, chiar si de persoanele care nu sunt la curent cu tehnologia. Telecomanda este cea standard, raspunde bine la comenzi iar butoanele uzuale sunt asezate intutiv. Pentru un control mai bun atunci cand utilizatI functiile Smart, recomand instalarea unui mouse sau a unei tastaturi. Posturile TV se schimba aproape instant, nu exista timp de asteptare ridicat nici in cazul celor HD.

La capitolul Smart, Sony 50W807C vine cu Android 5.0 sistem de operare si suport WiFi. Se conecteaza la internet in cateva minute iar experienta Smart este una foarte buna. Din fabrica vine cu cateva aplicatii preinstalate, insa din Market se pot instala multe altele. Acesta ruleaza fluent, nu exista lag si nici nu am intampinat erori. Cred ca este singurul televizor Smart despre care pot spune aceste lucruri.

Sunetul este asigurat de un sistem stereo format din doua difuzoare cu o putere maxima de 20 wati. Calitatea audio este una foarte buna, sunetul generat este puternic iar la volum aproape de maxim acesta nu distorsioneaza. Totusi, daca vrei ca experienta audio sa fie una apropiata cu cea de la cinema, puteti opta pentru un sistem audio extern, televizorul fiind dotat cu iesire audio digitala precum si mufa tip jack pentru audio.

Diagonala ecranului masoara 126 centimetri, aceasta asigurand o experienta cu adevarat inedita. Fiecare pixel este imbunatatit splendid cu tehnologia puternica de procesare a imaginii de la Sony. Parti individuale ale fiecarei scene sunt analizate si comparate cu o baza de date speciala cu imagini. Reducerea zgomotului asigurata de tehnologia X-Reality PRO elimina diverse tipuri de zgomote din semnalele TV analogice si digitale. Rezolutia maxima este de 1920 x 1080 pixeli, adica FullHD, fiind de ajuns pentru imagini clare si culori vii si naturale. De asemenea si unghiul de vizibilitate este unul extrem de bun.

Consumul de energie raportat de producator este de 72 wati, adica foarte bun daca tinem cont de dimensiunile acestuia. Din dotarile lui Sony 50W807C nu lipseste tunerul digital integrat T2/S2/C2 si nici slotul CI+, ambele fiind utile si necesare pentru receptionarea posturilor TV in format digital sau HD. Este prezent si playerul multimedia integrat, unul de calitate, capabil sa redea cam orice fisier audio, foto sau video, direct de pe stick-ul USB sau hard disk extern.

Articole similare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *