Sony 32RD430 – televizor premium cu diagonala de 80 centimetri

Daca esti in cautarea unui televizor clasic (fara functii Smart sau 3D), atunci modelul adus astazi la review este unul potrivit cerintelor tale. Sony 32RD430 face parte din gama 2016, insa chiar si asa acesta nu este dotat cu functii inutile, in specificatiile acestuia intalnim doar optiunile si dotarile necesare oricarui TV in 2016. Este un model premium care se adreseaza persoanelor care isi doresc un produs de calitate, pentru filme sau pentru receptionarea posturilor TV in format digital sau HD.

Desi nu face parte din categoria Smart, design-ul acestuia te duce cu gandul la modelele din aceasta zona. 32RD430 este construit din materiale premium iar aspectul acestuia este unul elegant si modern, usor de integrat in orice camera din locuinta dumneavoastra. Suportul pentru masa pastreaza design-ul specific Sony, intalnit si la modelele anterioare. Se poate instala si pe perete, insa pentru acest lucru aveti nevoie de un suport compatibil VESA. Dimensiunile sunt cele uzuale, 32RD430 este un model subtire si usor.

Sony 32RD430 din fata

Pentru ca este un model cu functii standard, telecomanda acestuia este una potrivita ca si marime, raspunde bine la comenzi iar butoanele uzuale sunt mari si bine amplasate. La capitolul software, televizorul este usor de configurat sau setat, chiar si de persoanele care nu sunt la curent cu tehnologia. Este disponibil in limba romana iar posturile TV se schimba extrem de rapid, nu exista timp de asteptare ridicat nici in cazul celor HD.

Este prezenta si functia HDD REC care permite inregistrarea emisiunilor TV in format digital sau HD, direct pe HDD-ul extern sau chiar pe o memorie USB. La capitolul audio televizorul vine dotat cu un sistem stereo, format din doua difuzoare cu o putere de 10 wati. Calitatea audio este una foarte buna, insa daca vreti ceva mai puternic recomand instalarea unui card MicroSD, mai ales ca televizorul dispune de iesire audio digitala precum si iesire tip jack pentru casti.

Diagonala de 80 centimetri face ca acest televizor sa fie potrivit pentru o camera standard de apartament sau chiar si pentru ceva mai mic. Pentru ca diagonala nu este chiar cea mai mare pe care o poti avea, rezolutia de 1366 x 768 pixeli tind sa cred ca este suficienta. Imaginile afisate sunt clare iar culorile vii si naturale. Este un display de calitate marca SONY, cu unghi de vizibilitate excelent si consum redus de energie. Conform producatorului acesta are un consum de 35 wati atunci cand functioneaza si numai 0.3 wati atunci cand este in standby.

Sony 32RD430 este echipat cu tuner digital integrat DVB-T, DVB-C dar si cu slot CI+, astfel ca receptionarea posturilor TV in format digital sau HD se face fara a mai avea nevoie de alt decodor extern sau mediabox, indiferent de operatorul de cablu utilizat. De asemenea televizorul vine dotat cu player multimedia integrat, unul de calitate, care poate reda cam orice fisier audio, foto sau video, direct de pe stick-ul USB sau chiar hard disk extern.

Articole similare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *