Sony 32R400 – televizor din gama 2015 cu diagonala de 81 centimetri

In fiecare an marii producatori arunca pe piata modele noi de televizoare care vin in plus cu caracteristici mai bune, design schimbat plus multe alte optiuni si functii. Anul acesta Sony aduce pe piata o noua serie de televizoare, de aceasta data fara functii Smart, cred ca se adreseaza in special celor care nu isi doresc decat un televizor simplu cu functii decente dar cu design si performanta premium.

Modelul adus in discutie astazi se poate cumpara din Romania doar de la eMAG, acesta fiind singurul magazin care are stoc in acest moment. Avand in vedere ca transportul este gratuit cred ca cel mai simplu este sa alegeti achizitionarea acestuia online – aveti mai putina bataie de cap cu transportul pana acasa, mai ales daca locuiti la bloc, cutia acestuia fiind destul de voluminoasa.

Sony 32R400 din fata deschis

32R400 este un model care arata extrem de bine, este foarte subtire iar rama din jurul ecranului aproape ca nu exista. Suportul este in stilul specific Sony, asemananator cu cel pe care il intalnim si la modelele mai vechi de la acelasi producator. Avand sistem de prindere VESA acesta poate fi montat pe perete destul de usor, aveti nevoie doar de un suport compatibil. Este construit dintr-un plastic dur de buna calitate, complet argintiu acesta este foarte rezistent la urme si praf.

Meniul este usor si foarte simplu – neavand foarte multe functii si setari de facut cred ca este potrivit chiar si pentru persoanele mai in varsta care nu se descurca cu noile televizoare. Posturile TV se schimba instant, timpul de asteptare este foarte scurt, chiar si pentru posturile TV in format HD. Telecomand cu care vine este obisnuita, dimensiunile acesteia sunt potrivite, sta foarte bine in mana iar asezarea butoanelor este intuitiva, dupa cateva ore de utilizare aproape ca le inveti ordinea.

Pe partea de audio acesta este dotat cu doua difuzoare stereo cu o putere maxima de 2 x 5 wati, calitatea sunetului fiind suficient de buna, mai ales daca ne raportam la diagonala ecranului. Nu cred ca era nevoie de ceva mai puternic, nu distorsioneaza iar sunetul are un bass destul de bun, atata timp cat nu il alegeti sa il montati pe perete. Dispune de iesire digitala dar si iesire pentru casti, deci puteti alege oricand un sistem audio extern, in cazul in care nu sunteti multumiti de performantele acestuia.

Diagonala de 81 centimetri cred ca este potrivita pentru o camera obisnuita, de apartament, de aceea eu personal cred ca rezolutia de 1366 x 768 pixeli (HD) este suficienta si nu era necesara o rezolutie FullHD. Calitatea imaginilor este in stilul specific Sony, adica peste ce intalnim la alti producatori chiar si premium. Culorile sunt naturale si vii iar unghiul de vizibilitate este extrem de bun. Consumul de energie este unul destul de bun, doar 31 wati atunci cand este in functiune si numai 0.3 wati atunci cand este in standby.

Fiind un model de ultima generatie era normal ca sa vina dotat cu tuner digital integrat dar si slot CI+, astfel ca indiferent ce operator de cablu aveti posturile TV le puteti receptiona in format digital sau HD fara a mai avea nevoie de alt decodor extern sau mediabox. Playerul multimedia se descurca foarte bine, citeste orice fisier indiferent de format, cu sau fara subtitrare.

Articole similare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *