SmartTech LE-3918 – televizor accesibil cu diagonala de 98 centimetri

Chiar daca pana acum n-am intalnit alte produse marca SmartTech, trebuie sa recunosc ca televizorul acesta poate fi considerat fara probleme un adevarat best buy, fiind cel mai ieftin TV cu diagonala de 98 centimetri pe care l-am intalnit pana acum. Cea mai buna oferta am gasit-o aici, inclus in pret fiind si transportul. Trebuie stiu ca producatorul ofera garantie 24 de luni, insa daca nu sunteti multumiti de performantele acestuia aveti la dispozitie 30 zile pentru returnare.

Pentru ca este un televizor ieftin cu diagonala mare, SmartTech LE-3918 il recomand in special celor care nu dispun de un buget ridicat sau celor care au nevoie doar de un display generos, nu sunt interesati de functii sau dotari. Meniul de utilizare este disponibil in limba romana, usor de configurat si setat, facand din acest TV unul excelent chiar si pentru persoanele in varsta care nu sunt la curent cu tehmologia.

SmartTech LE-3918 din fata

Legat de aspect, acest model se incadreaza in standardele actuale, impuse de marii producatori. Este construit dintr-un plastic de calitate care arata foarte bine. Rama din jurul ecranului este foarte ingusta, lasand in felul acesta mai mult spatiu disponibil pentru ecran. Display-ul are o grosime de numai 2.3 centimetri iar greutatea acestuia nu depaseste 9.2 kilograme. Se poate utiliza cu suportul original pentru masa dar se poate monta si pe perete, cu ajutorul unui suport compatibil VESA.

Telecomanda este potrivita ca si marime iar butoanele uzuale sunt asezate la indemana, dupa cateva ore de utilizare aproape ca le inveti asezarea. Raspunde bine la conenzi iar posturile TV se schimba destul de repede, chiar si cele in format digital sau HD. Sunetul este asigurat de un sistem standard NICAM Stereo, format din doua difuzoare stereo cu o putere maxima de de 20 wati. Sunetul generat de acesta este suficient de puternic si clar, nu distorsioneaza nici atunci cand volumul este la maxim. Daca totusi nu sunteti multumiti de calitate acestuia il puteti conecta la un sistem audio extern.

Diagonala de 98 centimetri este una potrivita pentru incaperile spatioase, pentru uz personal sau pentru cafenele, restaurante sau hoteluri. Rezolutia maxima este de 1920×1080 pixeli, astfel ca imaginile afisate sunt clare iar culorile vii si naturale. De asemenea unghiul de vizibilitate este unul excelent, chiar daca nu discutam despre un display IPS. Conform producatorului consumul de energie este de 70 wati atunci cand functioneaza, adica un consum decent daca ar fi sa ne raportam al diagonala ecranului.

Nu lipseste tunerul digital DVB-T/C PAL SECAM, acesta fiind suficient pentru a receptiona posturile TV in format digital sau HD, indiferent care este operatorul de cablu utilizat. SmartTech LE-3918 vine dotat si cu player multimedia integrat, unul destul de bun, care poate reda direct de pe stick-ul USB sau hard disk extern majoritatea fisierelor multimedia cunoscute.

Articole similare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *