SmartTech LE-32D7 – televizor de 81 centimetri HD Ready, cu pret accesibil

Aducem astazi la review un televizor accesibil, ideal pentru persoanele cu buget limitat care isi doresc un TV nou cu diagonala potrivita pentru o camera de apartament. SmartTech LE-32D7 este un model lansat recent pe piata din Romania, insa in aceasta perioada este disponibil la vanzare cu un pret foarte bun. Despre acest producator nu va pot spune foarte multe lucruri dar daca dupa achizitionare nu sunteti multumiti de calitate produsului aveti la dispozitie 30 zile pentru returnare.

De asemenea perioada de garantie este de 24 luni, insa contracost poate fi extinsa cu inca 12 sau 24 de luni. Legat de aspect LE-32D7 este un model care se incadreaza in standardele actuale, chiar daca materialele folosite nu sunt chiar cele mai bune. Rama din jurul ecranului este foarte ingusta, lasand in felul acesta mai mult spatiu disponibil pentru ecran. Forma suportului este imprumutata de la producatori premium precum LG sau Samsung. Daca suportul nu este chiar pe placul dumneavoastra puteti monta televizorul pe perete cu ajutorul unui suport compatibil VESA. Chiar si asa acest televizor ramane unul care arata foarte bine, avand un design modern si elegant, materiale potrivite, bineinteles toate acestea fiind raportate la pretul de achizitie.

SmartTech LE-32D7 din fata

Meniul de utilizare este disponibil in limba romana iar lipsa functiilor Smart face televizorul unul foarte simplu de configurat sau setat, chiar si pentru persoanele in varsta sau care nu sunt la curent cu tehnologia. Posturile TV se schimba rapid, nu exista timp de asteptare ridicat nici in cazul celor HD. Telecomanda este potrivita ca si marime, raspunde bine la comenzi iar butoanele uzuale sunt asezate la indemana, dupa cateva ore de utilizare aproape ca le inveti ordinea.

Sunetul este asigurat de un sistem format din doua difuzoare stereo cu o putere maxima de 20 wati. Calitate acestuia este una destul de buna, se aude suficient de puternic si nu distorsioneaza nici atunci cand volumul este aproape de maxim. Daca totusi nu sunteti multumiti de calitatea acestuia il puteti inlocui oricand cu un sistem audio extern, televizorul fiind dotat cu iesire audio digitala precum si mufa minijack.

Asa cum am precizat de la inceputul acestui articol, diagonala de 81 centimetri este potrivita pentru incaperile medii, cum ar fi o camera standard de apartament. Rezolutia este cea standard, 1366 x 768 pixeli, insa imaginile afisate sunt clare iar culorile vii si naturale. Este un display de calitate cu unghi de vizibilitate foarte bun. Consumul de energie este unul scazut, conform specificatiilor tehnice atunci cand functioneaza consumul de energie este de numai 56 wati.

Din dotarile acestuia face parte si tunerul digital integrat, DVB-T/C PAL SECAM cu ajutorul caruia veti putea receptiona posturile TV in format digital sau HD fara a mai avea nevoie de alt decodor extern. De asemenea SmartTech LE-32D7 vine echipat si cu player multimedia integrat, unul de calitate, care poate reda cam orice fisier audio, foto sau video direct de pe stick-ul USB sua chiar hard disk extern.

Articole similare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *