SmartTech LE-2822 – televizor de 70 centimetri cu raport pret/calitate foarte bun

Chiar daca SmartTech este un brand oarecum necunoscut in Romania, produsele comercializate de acesta dispun de cel mai bun raport pret/calitate. Astazi la review vine un televizor cu diagonala potrivita pentru o camera de apartament, functii decente si design modern, toate acestea la un pret mai mult decat ok. Cea mai buna oferta am gasit-o aici, inclus in pret fiind si transportul. Producaotul ofera 24 de luni garantie pentru produsele sale, insa contracost aceasta poate fie extinsa cu inca 12 sau 24 de luni.

Desi discutam despre un model accesibil, design-ul acestuia este unul elegant si modern, apropiat cu ce intalnim la modelele mai scumpe de la producatori premiu. Rama din jurul ecranului este extrem de ingusta, lansand in felul acesta mai mult spatiu disponibil pentru display. Forma suportului este cea clasica, intalnita de obicei la majoritatea televizoarelor mai ieftine. Este construit in totalitate dintr-un plastic negru lucios care arata foarte bine dar care pare mai greu de intretinut.

SmartTech LE-2822 din fata

Daca suportul pentru masa nu va place puteti alege sa montati televizorul pe perete, insa pentru acest lucru aveti nevoie de un suport compatibil VESA, pe care trebuie sa il cumparati separat. Telecomanda cu care vine este potrivita ca si marime, nu pare deloc ieftina, butoanele uzuale sunt asezate la indemana si numai dupa cateva ore aproape ca le inveti ordinea. Raspunde bine la comenzi iar posturile TV se schimba foarte rapid, chiar daca este vorba despre digital sau HD.

Meniul de utilizare este disponibil in limba romana, foarte usor de configurat sau setat, face ca televizorul sa fie unul potrivit chiar si pentru persoanele in varsta sau cei care nu sunt la curent cu tehnologia. Sistemul audio este unul format din doua difuzoare stereo cu o putere maxima de 20 wati. Sunetul generat de acestea este unul puternic si clar, nu distorsioneaza nici atunci cand este la maxim. Daca totusi doriti ceva mai bun puteti opta pentru un sistem audio extern.

Asa cum am precizat de la inceputul acestui review, SmartTech LE-2822 este un TV potrivit pentru o camera de apartament. Diagonala acestuia masoara 70 centimetri iar rezolutia maxima este de 1366 x 768 pixeli. Imaginile afisate sunt clare iar culorile vii si naturale. De asemenea unghiul de vizibilitate este unul extrem de bun, chiar daca nu discutam despre un display IPS. Conform producatorului si consumul de energie este unul destul de mic, numai 36 wati atunci cand functioneaza si 0.5 wati atunci cand este in standby.

SmartTech LE-2822 vine dotat cu tuner digital integrat, astfel ca receptionarea posturilor TV in format digital se pote face fara a mai avea nevoie de alt decodor extern sau mediabox. De asemenea televizorul este dotat si cu player multimedia integrat, unul chiar foarte bun care poate reda direct de pe stick-ul USB sau hard disk extern, cam orice fisier audio, foto sau video.

Articole similare:

Un comentariu pentru “SmartTech LE-2822 – televizor de 70 centimetri cu raport pret/calitate foarte bun

  1. as dori sa stiu ce tip de format de fisiere se pot citi de pe SmartTech LE-2822 – televizor de 70 centimetri. eu am pus fisiere format pdf, versiunea 9 si 10 si tip .doc, dar nu le citeste. astept sugestii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *