SmartTech LE-2419 – televizor ieftin cu diagonala de 60 centimetri

Pentru ca exista foarte multe persoane care nu doresc sau nu au nevoie de o diagonala foarte mare pentru TV, astazi aducem la review un model cu pret accesibil si marime potrivita pentru o camera de apartament. Inainte de a discuta despre performantele si dotarile acestui model, trebuie precizat si faptul ca SmartTech LE-2419 este un TV pe care il recomand doar celor care nu pun accent pe brand, vor doar un TV cu imagini bune si pret accesinil.

Despre producator nu pot spune prea multe lucruri, pe internet nu am gasit niciun site si nici alte informatii cu privire la provenienta acestuia. Totusi, garantia primita este de 24 de luni iar magazinul pe care il recomand (vezi aici pretul) ofera posibilitatea de a returna produsul in maxim 30 de zile de la achizitie, in cazul in care nu sunteti multumiti de performantele acestuia. Legat de aspect LE-2419 este un model care arata foarte bine (bineinteles raportat la pretul de la raft), fiind construit in totalitate dintr-un plastic negru lucios, intalnit de obicei la modelele mai ieftine.

SmartTech LE-2419 din fata

Este un televizor usor (cantareste numai 3.57 kilograme) si foarte subtire care pastreaza acelasi design modern si elegant cu care producatorii actuali ne-a obisnuit. Rama din jurul ecranului este extrem de ingusta, lansand in felul acesta mai mult spatiu disponibil pentru display. Forma suportului este dreptunghiulara, destul de banala, construita din acelasi plastic negru lucios. Exista si posiblitatea de a monta televizorul pe perete – pentru acest lucru este necesar un suport compatibil VESA (trebuie cumparat separat).

Sistemul audio este unul MPEG-1 layer1 B/G,D/K,I format din doua difuzoare stereo cu o putere maxima de 10 wati. Sunetul generat de acesta este unul puternic si clar, nu distorsioneaza nici atunci cand volumul este aproape de maxim. Daca totusi doriti ceva mai puternic decat atat puteti conecta oricand televizorul la un sistem audio extern, acesta fiind dotat cu iesire audio digitala precum si mufa minijack.

Diagonala de 60 centimetri este potrivita atat pentru incaperile mici cat si mijlocii, acesta avand o rezolutie maxima de 1366 x 768 pixeli. Imaginile afisate de acesta sunt clare iar culorile vii si naturale. Unghiul de vizibilitate este unul foarte bun, chiar daca nu discutam despre un display IPS. Televizorul este dotat atat cu intrare HDMI cat si VGA, fiind posibila conectarea acestuia la un PC sau o consola gaming. Conform producatorului consumul de energie este de numai 48 wati atunci cand functioneaza si undeva la 0.5 wati atunci cand este in standby.

Desi este un televizor ieftin, SmartTech LE-2419 vine dotat cu tuner digital integrat, astfel receptionarea posturilor TV se poate face in format digital sau HD fara a mai avea nevoie de alt decodor extern sau mediabox. Este prezent si media player-ul integrat, acesta reusind sa fie chiar unul de calitate, care poate reda cam orice fisier tip audio, foto sau video direct de pe stick-ul USB sau chiar hard disk extern.

Articole similare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *