SmartTech LE-1919 – televizor mic cu pret accesibil, dotat cu tuner digital

Daca planuiesti sa instalezi un TV in bucatarie sau intr-o camera cu dimensiuni reduse, atunci SmartTech LE-1919 poate fi solutia. Acest model este unul destul de nou aparut pe piata din Romania si se remarca prin pret accesibil, functii decente pentru 2015 si nu in ultimul rand, design modern. Cea mai buna oferta am gasit-o aici, inclus in pret fiind si transportul. Daca nu aveti incredere in acest brand puteti opta pentru extinderea perioadei de garantie cu inca 12 sau 24 de luni, evident contracost.

Este construit in totalitate dintr-un plastic negru lucios care desi este mai greu de intretinut face ca televizorul sa arate foarte bine. Rama din jurul ecranului este foarte ingusta, lasand in felul acesta mai mult spatiu disponibil pentru display. Dimensiunile sunt cele standard iar suportul pastreaza acelasi design clasic, intalnit de obicei la televizoarele mai ieftine. Este un televizor compatibil VESA, asadar cu ajutorul unui suport special il puteti monta si pe perete.

SmartTech LE-1919 din fata

Telecomanda este potrivita ca si marime iar butoanele pentru uzuale sunt asezate intuitiv, dupa cateva ore de utilizare aproape ca le inveti asezarea. Raspunde bine la comenzi iar posturile TV se schimba aproape instant, nu exista timp de asteptare ridicat nici in cazul celor HD. Meniul de utilizare este disponibil in limba romana iar lipsa functiilor Smart fac ca acest TV sa fie unul usor de configurat sau setat chiar si de persoanele care nu sunt la curent cu tehnologia – ideal pentru persoanele in varsta.

Sunetul este asigurat de un sistem stereo format din doua difuzoare cu o putere de 10 wati. Calitatea audio este una foarte buna, nu distorsioneaza nici atunci cand sunetul este aproape de maxim. Raportat la diagonala ecranului cred ca sistemul audio este unul suficient de bun. Totusi, televizorul este dotat si cu mufa minijack, deci poate fi conectat destul de rapid si la un sistem audio extern.

Asa cum am precizat inca de la inceputul articolului, SmartTech LE-1919 este un televizor cu diagonala de 48 centimetri, adica potrivita pentru incaperile mici (bucatarie, camera copiilor sau chiar dormitor). Rezolutia maxima este de 1366 x 768 pixeli, adica suficient cat pentru imagini clare si culori foarte bune. Foloseste tehnologia LED, astfel consumul de energie este unul redus, conform specificatiilor 36 wati atunci cand functioneaza.

Desi discutam despre un model accesibil, acesta vine dotat cu tuner digital integrat DVB-T DVB-C dar si slot CI+, ambele reusind sa receptioneze posturile TV in format digital sau HD fara a mai avea nevoie de alt decodor extern sau mediabox. De asemenea acesta vine dotat si cu player multimedia integrat, unul chiar de buna calitate, care poate reda cam orice fisier audio, foto sau video direct de pe stick-ul USB sau hard disk extern.

Articole similare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *