SmartTech 24DTV1 – televizor cu diagonala mica, dotat cu slot CI+

La fel ca si Serenno LEDE24E68D, televizorul de la SmartTech este unul pe care il recomand celor care isi doresc un display de mici dimensiuni, pentru o camera nu foarte spatioasa. Cred ca este genul de televizor ideal pentru bucatarie sau chiar pentru camera copiilor. Daca nu cauti functii Smart si nu vrei sa scoti foarte mult din buzunar, atunci te poti orienta cu incredere catre 24DTV1. SmartTech este un producator cu experienta in domeniu, deci puteti alege cu incredere produsele acestuia.

Cea mai buna oferta pentru acest produs am gasit-o aici verifica oferta actuala, inclus in pret fiind si transportul. Garantia oferita de producator este de 2 ani de zile, insa daca nu sunteti multumiti de performantele sau dotarile acestuia, aveti la dispozitie 30 de zile, timp in care il puteti returna, fara alte costuri suplimentare. In cutie, acesta vine insotit de urmatoarele accesorii: telecomanda, cablul de alimentare, suportul pentru masa precum si manualul de utilizare.

SmartTech, 24DTV1

La exterior, SmartTech 24DTV1 este un televizor care arata foarte bine, desi este construit dintr-un plastic negru lucios, pe care producatorii premium il foloseau in urma cu 5-6 ani de zile. Chiar si asa, trebuie sa tinem cont de faptul ca este un model ieftin, deci nu putem avea pretentii premium. Rama din jurul ecranului este destul de lata, in schimb este usor, facand posibila instalarea chiar si de o singura persoana. Cu ajutorul unui suport cu prindere VESA (cumparat separat) acesta se poate monta pe orice perete din locuinta.

Ajunsi la capitolul meniu si software, televizorul este unul dintre cele mai usoare de setat. Meniul este in limba romana, foarte intuitiv. De aceea, recomand acest model chiar si pentru persoanele in varsta sau cei care nu sunt la curent cu tehnologia. Telecomanda este potrivita ca si marime, raspunde rapid la comenzi. Posturile TV se schimba aproape instant, nu exista timp de asteptare ridicat nici in cazul posturilor HD.

Sunetul este asigurat de un sistem stereo, format din doua difuzoare cu o putere maxima de 5 wati. Sunetul generat nu este cel mai puternic, insa daca ne raportam la marimea acestuia cred ca este suficient. Oricum puteti alege sa conectati un sistem audio extern, acesta fiind dotat cu iesire audio tip jack, pentru casti.

Diagonala de 60 centimetri face ca SmartTech 24DTV1 sa fie un televizor potrivit pentru camera copiilor sau chiar pentru bucatarie. Foloseste tehnologia LED iar rezolutia maxima este de 1366 x 768 pixeli, adica HD. Imaginile afisate sunt clare iar culorile naturale. Este un display de calitate cu unghi de vizibilitate destul de bun. Consumul de energie, desi nu este specificat, consider ca este unul redus, daca tinem cont de marimea ecranului si de faptul ca foloseste tehnologia LED.

Imi place faptul ca SmartTech 24DTV1 vine cu decodor digital si slot CI+, in felul acest puteti receptiona posturile TV in format digital sau HD, fara a mai avea nevoie de alt decodor extern sau mediabox, indiferent de operatorul de cablu. Este prezent si playerul multimedia integrat, unul chiar destul de bun, care poate rula direct de pe HDD cam orice fisier foto sau video.

Articole similare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *