Siemens WM14T440BY – masina de spalat rufe cu consum redus de energie – tehnologie germana!

Masina de spalat rufe Siemens WM14T440BY cu incarcare frotala reprezinta un alt model care merita toata atentia, deoarece pe lana capacitatea mare de incarcare, vine dotat cu multe functii moderne, tehnologie de ultima generatie si un pret foarte avantajos. In general, recomand masinile care au peste 7 kg capacitate de incarcare, deoarece prin intermediul acestora pot fi spalate cantitati semnificative de haine murdare, dar si articole voluminoase, cum ar fi: paturi, cuverturi sau pilote.

De ce am ales sa o recomand tocmai pe aceasta dintre zecile de modele disponibile online? Simplu, pentru ca are raport calitate-pret foarte bun! Cei interesati sa o achizitioneze trebuie sa stie ca o pot face optan pentru magazinul eMAG, acolo unde eu am gasit cea mai avantajoasa oferta de pe piata verifica pretul. Masina despre care discutam astazi are capacitate de incarcare de 8 kg, fiind suficient de mare pentru orice familie numeroasa, viteza de centrifugare 1400 rotatii pe minut si sistem 3D Aqua Tronic – optimizeaza procesul de spalare, hainele sunt mai bine inmuiate in apa.

Siemens WM14T440BY  din fata

Siemens asigura un confort acustic ridicat, ceea ce inseamna ca nu vei fi deranjat in timpul functionarii, datorat unei bune izolari fonice – AntiVibration Design, a sistemului de control al balansului si bineinteles, a motorului super silentios iQdrive. In ceea ce priveste panoul de comanda, display-ul elegant LCD si comenzile TouchControl, este confirmat inca o data avansul tehnologic si rafinamentul producatorului german.

Programele de spalare de care noul model dispune, sunt urmatoarele: rapid – 15 si 30 minute, bumbac, lana, antisifonare, delicate/matase, rapid/mix, dessous, culori inchise, hygienic, outdoor, pilote, camasi, business, clatire si extra-clatire. Masina este capabila sa detecteze automat cantitatea de rufe murdare din interiorul sau, iar mai apoi sa adapteze consumul de resurse in functie de aceasta. Multumita functiei sale inteligente, vei reusi sa economisesti apa, energie electrica si totodata timp.

Este incadrata in clasa de eficienta A+++, inregistrand un consum de 0.74 kwh/program standard si doar 9900 litri apa/an. De asemenea, printre optiunile sale de top se regasesc si urmatoarele: programare intarziata – iti permite sa amani inceperea ciclului de spalare cu pana la 24 de ore, selector centrifugare, semnalizare acustica sfarsit de program, protectie impotriva inundtiilor, sistem de siguranta impotriva copiilor – blocheaza panoul de comanda si usa masinii prin simpla apasare a unui buton, sertar pentru detergent cu functie de autocuratare, dispozitiv pentru detergentul lichid si WaveDrum – pentru spalarea eficienta si protectia tesaturilor.

Masina de spalat rufe Siemens WM14T440BY cu incarcare frontala masoara 84.8 x 59.8 x 59 centimetri, este alba, foarte silentioasa, moderna si extrem de eficienta. Sunt absolut convinsa ca nimeni nu i-ar putea gasi acesteia vreun minus, deoarece este o masina de top cu multe dotari premium, pe care o poti cumpara cu cel mai avantajos pret de pe piata, online de la magazinul eMAG. O recomand tuturor cu incredere, pentru ca raportul sau calitate-pret este excelent!

Articole similare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *