Sharp SJ-BA10-IEXW2 – combina frigorifica dotata cu sistem No Frost, foarte economica

Combina frigorifica Sharp SJ-BA10-IEXW2 este deosebita din toate punctele de vedere, iar un model precum acesta, dotat cu tehnologie de top, design modern si capacitate mare de incarcare, toate in schimbul unui pret accesibil, mai rar ai ocazia sa inalnesti in ziua de astazi. Am ales sa discutam astazi despre ea, pentru ca merita toata atentia si pentru ca in urma unui studiu amanuntit pe care l-am facut, am ajuns la concluzia ca raportul sau calitate-pret este excelent. Asadar, daca te intereseaza sa-ti utilezi bucataria cu un nou aparat electrocasnic modern, Sharp poate fi cea mai buna solutie!

Are volum net total mare – 324 litri, 2 compartimente foarte spatioase, sistem de racire full NoFrost si un pret accesibil pe care sunt convinsa ca si-l poate permite oricine verifica oferta actuala. Combina respecta tiparul clasic in ceea ce priveste organizarea si asezarea compartimentelor, acestea fiind pozitionate astfel: in partea de sus frigiderul, care are in total 230 litri, iar joc congelatorul, de asemenea foarte spatios, care are un volum net total de 104 litri. Aparatul frigorific functioneaza cu un singur compresor, este foarte silentios – nivel de zgomot 42 dB si consuma destul de putina energie electrica, dovada cea mai buna fiind clasa de eficienta energetica A+ in care acesta este incadrat – consum 263 kwh/an.

Sharp SJ-BA10-IEXW2 din fata

Designul modern este primul pe care il vei putea observa atunci cand iti vei arunca privirea asupra imaginilor, pentru ca Sharp este o combina extrem de frumoasa si eleganta, care se integreaza perfect in orice bucatarie autohtona. Masoara 186.3 x 59.5 x 65 centimetri, este alba, are usi reversibile care poti fi fixate sa se deschida atat pe dreapta, cat si pe stanga, plus afisaj electronic extern, prin intermediul caruia vei putea seta temperatura dorita, precum si alte functii. Display-ul monitorizeaza si ajuta utilizatorul sa ajusteaze permanent conditiile din frigider si sa creeze un mediu de temperatura si umiditate ideal pentru pastrarea alimentelor.

Compartimentul racitor are 3 rafturi din sticlace pot fi scoase cu usurinta, prin alunecare, 3 suporturi pe usa cu sistem AdaptiLift – usureaza selectarea asezarii sticlelor in functie de preferinte, sertar pentru fructe si legume OptiFresh – permite ajustarea nivelului de umiditate din interior, asigurand astfel o mai buna pastrare a acestora, sistem de iluminare cu LED-uri si filtru impotriva mirosurilor. Congelatorul are de asemenea NoFrost, 3 sertare, tava pentru gheata si capacitatea de a congela 12 kg/24 h.

Multumita sistemelor de racire NoFrost invididuale, cu 2 evaporatoare, se asigura izolarea circuitelor de aer dintre compartimentele aparatului frigorific, impiedicand astfel transferul mirosurilor. Combina frigorifica Sharp SJ-BA10-IEXW2 nu necesita dezghetare periodica si nici intretinere speciala, gratie sistemului inteligent NoFrost, pe care eu personal il consider indispensabil in cazul unui astfel de aparat electrocasnic. Recomand cu toata increderea noul model tuturor celor care sunt interesati sa-ti achizitioneze o combina spatioasa, eficienta si totodata moderna, pentru ca raportul calitate-pret este excelent! Acest produs beneficiaza de transport gratuit si de garantie valabila 2 ani de zile.

Articole similare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *