Sharp SJ-B2357E0IEU – combina frigorifica argintie cu sistem NoFrost, foarte incapatoare!

Daca te intereseaza sa-ti achizitionezi o noua combina frigorifica, iar cerintele tale sunt capacitate mare de incarcare, pret avantajos si tehnologie moderna, iti recomand cu toata increderea Sharp SJ-B2357E0IEU, combina ideala pentru orice familie numeroasa. Are volum net total 357 litri, 2 compartimente spatioase, sistem de racire full NoFrost, consum redus de energie electrica si un pret foarte bun, iar toate aceste dotari de top o fac sa aiba raport calitate-pret excelent.

Sunt de parere ca merita sa investi intr-un astfel de aparat frigorific modern, deoarece Sharp are tot ceea ce ti-ai putea dori de la un frigider si un congelator! Desi nu stiu care sunt criteriile de care tu tii cont atunci cand vrei sa faci o astfel de achizitie, eu pot sa-ti spun care sunt cele care conteaza cu adevarat si care necesita a fi luate in calcul inainte de a lua o decizie, pentru a te asigura astfel ca vei face cea mai buna alegere. Discutam in randurile ce urmeaza exclusiv despre noua combina Sharp, pe care o poti cumpara online de la magazinul eMAG cu cel mai bun pret de pe piata verifica oferta actuala, transport gratuit si garantie valabila 2 ani de zile. Asadar, daca esti pregatit sa afli care este parerea mea, citeste cu atentie acest review!

Pentru ca tot mentionam mai sus faptul ca exista anumite aspecte importante pe care trebuie sa le iei in calcul, a venit momentul sa ti le prezint.

Sharp SJ-B2357E0IEU deschisa

1. Capacitatea de incarcare – volumul net total inseamna volumul net al frigiderului, plus volumul net al congelatorului. In cazul de fata vorbim despre o combina cu 357 litri, recomandata pentru familiile formate din 4-6 membri. Este suficient de spatioasa pentru a face fata cerintelor si nevoilor tale si foarte eficient compartimentata. Frigiderul are 260 litri, 3 rafturi din sticla, compartiment legume fructe si 2 suporturi pe usa. Coneglatorul are 97 litri, 3 sertare in care pot fi congelate pana la 12 kg/24 h si tava pentru gheata.

2. Sistemul de racire – daca are NoFrost, poti sa uit de dezghetarea periodica! Recomand cu incredere aparatele frigorifice care au o astfel de tehnologie moderna, deoarece acestea nu necesita dezghetare periodica, asa cum se intampla in cazul modelelor obisnuite. Atat frigiderul, cat si congelatorul cu sistem NoFrost, le ofera alimntelor mediul ideal pentru conservarea lor pe perioade scurte si lungi, ferindu-le de bacterii, mucegai sau mirosuri neplacute. De asemenea, aparatele cu sistem NoFrost sunt mult mai silentioase – nivel de zgomot 45 dB, mai economice – consuma 275 kwh/an – si mai longevive, deoarece solicita mai putin compresorul.

3. Cu un singur compresor sau cu 2? Raspunsul meu este clar: cu un singur compresor! Nu trebuie sa-ti faci griji, aproape toate combinele functioneaza in ziua de astazi cu un singur motor si crede-ma ca nu am auzit pe nimeni sa se planga de ele! In plus, avantajul aparatelor cu un singur compresor este ca sunt mult mai economice si mai silentioase decat modelele care au 2 motoare.

Si daca ti-am spus cum sta treaba cu aranjarea celor 2 compartimente, cu consumul de energie electrica, dar si cu sistemul de racire, acum a venit momentul sa-ti prezint si cateva detalii ce tin de design. Aparatul electrocasnic masoara 186.8 x 63.5 x 70 centimetri, este argintiu, modern, prevazut cu manere incorporate, usi cu deschidere standard si afisaj LED in partea superioara care indica temperaturile din frigider si congelator. Din punctul meu de vedere, combina frigorifica Sharp SJ-B2357E0IEU este perfecta, asa ca nu m-as da in laturi s-o achizitionez daca as avea nevoie de un astfel de aparat! O recomand tuturor cu incredere, pentru ca sunt convinsa ca raportul sau calitate-pret este excelent!

Articole similare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *