Sharp SJ-B1297E0WEU – combina frigorifica cu display LED, silentioasa si economica

Avand in vedere ca in ziua de astazi exista combine frigorifice care iti pun la dispozitie spatiu mare pentru depozitarea alimentelor, nu stiu cine si-ar mai dori sa-si cumpere frigider si congelator separat, pentru ca prima varianta este mult mai avantajoasa din toate punctele de vedere. De ce spun asta? Simplu! Pentru ca o combina ocupa mai putin spatiu decat ar ocupa cele doua aparate in bucatarie, consuma mai putina energie electrica, si nu in ultimul rand, pentru ca este mult mai ieftina. Astazi iti prezint noua combina frigorifica Sharp SJ-B1297E0WEU, ideala pentru familiile formate din 4-5 membri, dotata cu volum net total 297, functii de top si tehnologie NoFrost.

Din punctul meu de vedere, sistemul de racire NoFrost ar trebui sa fie prioritar, deoarece prezenta acestuia iti ofera numeroase beneficii, cum ar fi: nu necesita dezghetare periodica, solicita mai putin compresorul, iar de aici rezulta un consum mic de energie, nivel redus de zgomot si o durata de viata mai lunga a aparatului frigorific. Fara gheata in interior, cele doua compartimente vor fi mai usor de intretinut, iar alimentele tale preferate vor putea fi pastrate in cele mai bune conditii de umiditate, ferite de mucegai, bacterii si mirosuri neplacute. O asemenea combina merita toti banii verifica oferta actuala!

Sharp SJ-B1297E0WEU din fata

Daca te gandesti deja sa o achizitionezi, iti recomand inainte de toate sa vezi daca dimensiunile sale corespund cu cele ale locului in care intentionezi sa o asezi, prin urmare iti fac cunoscut faptul ca aceasta masoara 186.8 x 59.5 x 63.2 centimetri. Este complet alba, are doua compartimente ce respecta tiparul clasic (sus frigider, joc congelator), usi cu deschidere standard spre dreapta, manere verticale si display elegant LED care iti permite sa setezi temperaturile dorite, precum si alte functii in cele doua compartimente.

In partea superioara vei gasi frigiderul, cu volum total 225 litri, 3 rafturi din sticla pe care le poti repozitiona in functie de dimensiunile alimentelor, compartiment fructe/legume, compartiment CrispZone pentru alimente pe care doresti sa le decongelezi, 3 suporturi pe usa si sistem de iluminare. Congelatorul se regasesti putin mai jos de frigider, are in total 72 litri, 3 sertare in care pot fi congelate 10 kg/24 h si tava pentru gheata. Asa cum am mentionat si mai sus, subliniez inca o data faptul ca atat frigiderul, cat si congelatorul beneficiaza de sistem de racire NoFrost, ceea ce inseamna ca nu au nevoie de dezghetare periodica.

Aparatul frigorifica functioneaza cu un singur compresor, silentios si economic, fiind incadrat in clasa de eficienta energetica A+ (consuma 312 kwh/an). In cazul in care nu ai nevoie de mai mult spatiu si consideri ca acest model ti se potriveste, il poti achizitiona cu incredere, pentru ca este un electrocasnic eficient, modern si foarte avantajos din punct de vedere financiar. Decat sa ai frigider si congelator separate, mai bine 2 in 1, pentru ca astfel economisesti spatiu, energie, dar si bani.

Avand in vedere raportul excelent dintre calitate si pret, recomand tuturor combina frigorifica Sharp SJ-B1297E0WEU si sunt convinsa ca nu o sa regretati alegerea facuta! Aceasta poate fi comandata online de la eMAG, iar magazinul iti asigura transport gratuit, indiferent de localitatea in care te afli si garantie valabila 2 ani de zile.

Articole similare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *