Sharp QWT34F463IEU – masina de spalat vase cu design elegant si consum redus de energie

Desi nu mi-as fi imaginat vreodata ca vasele murdare vor putea fi spalate altfel decat manual, iata ca in ziua de astazi tehnologia ne demonstreaza faptul ca totul este posibil atata vreme cat exista oameni capabili sa dezvolte masinarii automate cu scopul de a ne usura munca. Astfel de aparate electrocasnice sunt binevenite in orice locuinta moderna, iar prezenta lor nu mai reprezinta de multa vreme un moft, ci mai degraba o necesitate de care toata lumea ar trebui sa beneficieze.

Masina de spalat vase Sharp QWT34F463IEU este noua, frumoasa si foarte bine dotata la capitolul tehnologie, iar menirea sa este aceea de a curata rapid si eficient orice urma de murdarie. Are capacitate de incarcare mare – 12 seturi, pret avantajos vezi pretul actualizat, design modern si functii intuitive pe care le poti accesa cu usurinta, gratie panoului de comanda electronic. Afisajul LCD al acesteia iti ofera cele mai importante informatii legate de ciclul spalarii, cum ar fi: timpul ramas pana la finalizarea programului, temperatura apei, etapa de spalare in curs de desfasurare.

Masoara 84.5 x 59.6 x 59.8 centimetri, este free-standing (poate fi asezata in orice coltisor al bucatariei), are culoare inox ce nu retine urmele amprentelor, element ascuns de incalzire si compartiment special pentru sare. Aceasta este o masina foarte spatioasa, cu ajutorul careia vei putea spala pana la 12 seturi de vase murdare.

Sharp QWT34F463IEU din fata

Un singur set este format din urmatoarele piese: 1 x farfurie adanca pentru ciorba, 1 x farfurie intinsa, 1 x farfurie desert, 1 x pahar, 1 x cana/ceasca, 1 x cutit, 1 x lingura, 1 x furculita, 1 x lingurita pentru desert. Aparatul electrocasnic are 8 programe, 7 nivele de temperatura, optiune pentru programare intarziata – iti permite sa amani inceperea ciclului de spalare cu pana la 24 de ore, astfel incat vasele sa fie gata exact atunci cand ai nevoie de ele, sistem de siguranta impotriva copiilor – blocheaza panoul de comanda pentru ca cei mici sa nu ii poata deregla setarile, sistem de protectie impotriva inundatiilor – opreste alimentarea cu apa in cazul in care senzorul inteligent din interiorul cuvei detecteaza scurgeri sau pierderi accidentale si optiune de incarcare la jumatate – masina adapteaza consumul in functie de cantitatea de vase murdare din interior, economisind astfel timp, energie electrica si apa.

Cele mai importante cicluri de spalare pe care le vei putea utiliza pentru indepartarea mirosurilor neplacute si urmelor de murdarie, sunt urmatoarele: rapid – dureaza doar 30 minute, Bio/Eco – consuma mai putine resurse decat un alt program obisnuit, intensiv – este recomandat vaselor cu grad ridicat de murdarie, dual wash – spala utilizand presiuni si temperaturi ale apei diferite pentru ambele cosuri, Super 50′ si Hygiene – elimina in totalitate bacteriile, igienizand complet vasele, paharele si tacamurile spalate.

Pe langa faptul ca arata foarte bine din punct de vedere estetic, masina de spalat vase Sharp QWT34F463IEU reuseste sa te impresioneze si prin intermediul consumului mic de resurse pe care il are – 225 kWh/an, 2520 litri apa/an. Aceasta a fost incadrata in clasa de eficienta energetica A+++, fiind considerata una dintre cele mai economice maisini de spalat vase existente la momentul actual pe piata de la noi din tara. Avand in vedere raportul sau calitate-pret excelent, o recomand cu incredere tuturor, deoarece acest aparat electrocasnic modern chiar merita toate cuvintele de lauda!

Articole similare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *