Sharp QWD53I443XEU – masina de spalat vase incorporabila cu display digital si consum redus

Chiar daca esti obisnuita deja cu idea de a spala vasele manual, sunt convinsa ca si tie ti-ar prinde bine o mana de ajutor in bucatarie, de aceea iti prezint astazi noua masina de spalat vase incorporabila Sharp QWD53I443XEU cu capacitate mare de incarcare, eficienta, moderna si foarte economica, adica ajutorul perfect pe care te poti baza in orice situatie! Asadar, daca esti interesata sa iti utilezi locuinta cu un nou aparat electrocasnic si doresti sa afli mai multe detalii despre acesta, iata ce-ti pot spune despre el si trage tu concluziile la final!

Sharp este o masina destinata familiilor numeroase, dar si celor care obisnuiesc sa spele des, deoarece are capacitate mare de 15 seturi. In cazul in care nu cunosti exact notiunea de „set de vase” in contextul de fata, tin sa-ti mentionez ca un singur set este format din urmatoarele piese: 1 x farfurie adanca, 1 x farfuri intinsa, 1 x farurie desert, 1 x cana/ceasca, 1 x pahar, 1 x cutit, 1 x lingura, 1 x furculita si 1 x lingurita desert. Deci, masina aceasta poate spala cate 15 piese din fiecare categorie mentionata mai sus.

Sharp QWD53I443XEU deschisa

Desi pretul nu este cel mai avantajos, ai posibilitatea de a o achizitiona cu banii in rate lunare sau la reducere, pentru ca magazinul online eMAG verifica pretul organizeaza frecvent diferite campanii de reducere. Transportul este gratuit pana la domiciliul tau, indiferent de localitatea in care te afli, iar garantia are valabilitate 2 ani de zile.

Niciodata nu a fost mai simplu de atat sa indepartezi murdaria de pe vase, oale si tavi, iar lucrul acesta se datoreaza noului model eficient pe care sunt convinsa ca orice familie si-ar dori sa il aiba! Masoara 81.5 x 59.6 x 55 centimetri, este complet incorporabila, poate fi integrata cu usurinta in mobila de bucatarie si programata sa spele in orice moment al zilei.

Aceasta este prevazuta cu 8 programe, 5 nivele de temperatura, element ascuns de incalzire si panou de control electronic cu afisaj LCD, care indica timpul ramas pana la finalizarea programului in curs de desfasurare. Programele de spalare pe care ti le pune la dispozitie sunt urmatoarele: delicat, intensiv – recomanda pentru vasele cu grad ridicat de murdarie, Bio/Eco, Mini 18′, Quick 30’si Super 50′.

Pe lista optiunilor sale inteligente vei gasi programare intarziata – iti permite sa amani inceperea ciclului de spalare cu pana la 24 de ore, astfel incat vasele tale sa fie gata exact atunci cand tu iti doresti, optiune incarcare la jumatate – adapteaza durata de timp si consumul de resurse in functie de cantitatea de vase din interiorul cuvei, astfel incat masina sa utilizeze mai putina apa si energie electrica (consuma 267 kwh/an si 2520 litri apa/an), indicator terminare program, si indicator sare.

Masina de spalat vase incorporabila Sharp QWD53I443XEU este neagra, moderna, super silentioasa si foarte economica, iar pentru toate aceste optiuni eficiente pe care ti le pune la dispozitie, dar si pentru rezultatele excelente, eu personal consider ca merita a fi achizitionata! O recomand cu incredere tuturor, deoarece raportul sau calitate-pret este foarte bun!

Articole similare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *