Sharp LC-55SFE7452E – televizor cu diagonala generoasa, functii Smart si 3D

Din categoria televizoarelor Smart, aducem astazi la review un model cu performante bune, design modern si elegant, precum si accesibil, in comparatie cu alte modele de la producatori premium. Sharp LC-55SFE7452E este un televizor care face parte din generatia 2015, poate de aceea si pretul este unul foarte bun in aceasta perioada. Cea mai buna oferta am gasit-o aici, inclus in pret fiind transportul. De asemenea magazinul ofera posibilitatea de a extinde perioada de garantie cu inca 12 sau 24 de luni, evident contracost.

Recomand acest TV celor pasionati de tehnologie, care vor sa foloseasca televizorul pentru internet browsing, aplicatii sau chiar jocuri. Inainte de specificatii, functii sau dotari, nu putem trece cu vederea aspectul premium, care impresioneaza imediat ce este scos din cutie si montat. Este construit din materiale de cea mai buna calitate iar finisajele acestuia sunt extrem de bune. La capitolul design si constructie cred ca poate fi comparat fara probleme cu modele premium, mult mai scumpe, de la producatori precum Samsung, LG sau chiar Sony.

Sharp LC-55SFE7452E din fata

Desi este un model Smart, este un televizor simplu de utilizat sau configurat, chiar si de persoanele care nu sunt la curent cu tehnologia. Telecomanda este standard, fara prea multe butoane pentru functiile Smart, de aceea recomand utilizarea mouse-ului si a tastaturii pentru un control mai bun atunci cand vine vorba de functii inteligente. Dimensiunile acesteia sunt potrivite, raspunde bine la comenzi iar butoanele uzuale sunt asezate intuitiv. Posturile TV se schimba rapid, nu exista timp de asteptare ridicat nici in cazul celor HD.

Se poate utiliza cu suportul standard pentru masa sau se poate opta pentru un suport pentru perete, acesta trebuie cumparat separat, insa trebuie sa fie compatibil VESA. Sunetul este asigurat de un sistem format din doua difuzoare stereo cu o putere de maxim 16 wati. Sunetul generat de acesta este unul puternic si clar, nu distorsioneaza nici atunci cand volumul este aproape de maxim. Se poate opta si pentru un sistem audio extern, insa personal cred ca sistemul standard este unul suficient de bun.

Diagonala ecranului masoara 140 centimetri iar rezolutia maxima este de 1920 x 1080 pixeli – adica FullHD. Imaginile afisate sunt clare iar culorile vii si naturale. Este un display de calitate cu unghi de vizibilitate extrem de bun. La capitolul imagine cred ca poate concura fara probleme cu alte modele, mult mai scumpe. Pentru ca este un TV 3D, acesta vine cu 4 perechi de ochelari inclusi pentru o imagine 3D impresionanta, clara si foarte reala, cu un contrast bine definit si culori vii, remarcabile.

Din dotarile acestuia nu lipseste tunerul digital si nici slotul CI+, ambele fiind necesare pentru receptionarea posturilor TV in format digital sau HD fara a mai avea nevoie de alt decodor extern sau mediabox, indiferent care este operatorul de cablu utilizat. De asemenea televizorul vine dotat cu un player multimedia integrat, de o calitate foarte bune, capabil sa redea cam orice fisier audio, foto sau video, direct de pe stick-ul USB sau chiar hard disk extern.

La capitolul Smart Sharp LC-55SFE7452E vine echipat cu placa de retea wireless, astfel ca puteti naviga pe internet in numai cateva secunde de la instalare. Multe aplicatii sunt deja preinstalate (YouTube, Facebook, HD Live streaming, Picassa, Web Browsing) iar alte sute de aplicatii se pot instala foarte usor direct din Market. Nu este chiar cel mai bun TV atunci cand vine vorba de functii Smart, insa avand in vedere pretul cred ca putem trece cu vederea anumite minusuri.

Articole similare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *