Sharp LC-32CHE5100E – televizor de 81 centimetri cu raport/pret calitate bun

Din noua gama de televizoare marca Sharp aducem astazi la review un model cu diagonala ceva mai mica fata de ce am prezentat zilele trecute. Acesta este potrivit pentru cei care nu isi doresc un Smart TV si nici nu vor sa cheltuie foarte multi bani pentru functii inutile. Desi lansat in 2015 acest model este unul standard, avand in dotare doar functiile necesare oricarui TV pentru receptionarea posturilor TV in format digital sau HD.

Fiind destul de nou acesta este disponibil online doar aici, avand un pret foarte bun precum si transportul gratuit. Optional puteti alege si pachetul de extragarantie care asigura reparatia produsului atunci cand garantia oferita de producator expira. Legat de aspect acest model este unul reusit, avand un design modern si elegant, asemanator cu ce intalnim in prezent la producatorii premium. Este construit din materiale de calitate, pe margine intalnim un plastic negru iar suportul este din aluminiu. Se poate monta si pe perete, avand sistem de prindere VESA este nevoie doar de un suport compatibl.

Sharp LC-32CHE5100E din fata

Meniul este disponibil in limba romana, fiind foarte usor de configurat acest model este unul perfect chiar si pentru persoanele mai in varsta care nu sunt la curent cu tehnologia. Telecomanda este potrivita ca si marime, raspunde bine la comenzi iar butoanele uzuale fiind asezate la indemana, numai dupa cateva ore le inveti asezarea. Posturile TV se schimba rapid, nu exista timp de asteptare ridicat nici in cazul celor in format HD.

Sistemul audio este unul standard, NICAM/A2 format din doua difuzoare stereo cu o putere maxima de 16 wati. Sunetul generat de acesta este unul puternic si clar, nu distorsioneaza nici atunci cand volumul este aproape de maxim. Daca crezi ca nu este suficient de puternic sau bun poti oricand alege sa instalezi un sistem audio extern, acest model avand iesire audio.

Asa cum am precizat la inceputul acestui review LC-32CHE5100E este potrivit pentru o camera de apartament, deci pentru spatiile mai mici. Diagonala acestuia masoara 81 centimetri iar rezolutia maxima pe care o poate afisa este de 1366 x 768 pixeli – suficient cat pentru imagini clare si culori vii. Unghiul de vizibilitate este foarte bun, chiar daca nu discutam despre un display IPS. Foloseste tehnologia LED, astfel consumul de energie este unul redus, doar 31 wati atunci acesta functioneaza.

Este dotat cu tuner digital tip DVB-T/C precum si slot CI+, ambele fiind necesare pentru receptionarea posturilor TV in format digital sau HD, indiferent care este operatorul de cablu. De asemenea acesta este dotat si cu player multimedia integrat, acesta poate reda direct de pe stick-ul USB sau chiar HDD extern aproape orice fisier audio, foto sau video (cu sau fara subtitrare). La finalul acestui articol pot spune despre Sharp LC-32CHE5100E ca este un televizor cu design placut, dotari decente, perfect pentru cei care nu vor sa scoata foarte multi bani din buzunar.

Articole similare:

Un comentariu pentru “Sharp LC-32CHE5100E – televizor de 81 centimetri cu raport/pret calitate bun

  1. Nu ar fi mult mai avanajos modelul LG 32LF561V cu o rezolutie mult mai buna si un raport calitate – pret cu mult mai bun decat modelul prezentat mai sus?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *