Sharp ESFC8104W3EE – masina de spalat rufe cu program special pentru camasi

Masina de spalat rufe Sharp ESFC8104W3EE face parte din cea mai noua serie de produse electrocasnice marca Sharp, fiind lansata pe piata de la noi din tara in urma cu putin timp. La fel ca si celelalte pe care ti le-am prezentat in posturile anterioare si aceasta are dotarile necesare pentru a fi considerata o alegere buna. O pot lua in considerare familiile numeroase sau persoanele care obisnuiesc sa spele mult si des, pentru ca are capacitate mare de incarcare de 8 kg.

Este fabricata in Japonia, vine echipata cu o multime de functii si sisteme moderne, design elegant si un pret de achizitie decent pe care il vei putea gasi online la magazinul eMAG verifica pretul. Imi place masina pentru ca arata foarte bine si nu este deloc scumpa, avand in vedere dotarile de top pe care la are. Aceasta masoara 84.5 x 59.7 x 55.7 centimetri – deci o vei putea asezi fara probleme in orice coltisor al casei, este alba, are hublou de culoare neagra, panou de comanda pozitionat frontal, foarte usor de accesat chiar si de persoanele mai in varsta si display elegant cu afisaj LCD, care iti pune la dispozitie urmatoarele informatii: timpul ramas pana la finalizarea programului, etapa de spalare in curs de desfasurare, viteza de centrifugare si temperatura apei. Un asemenea ajutor este binevenit in orice locuinta moderna si sunt convinsa ca orice familie si-ar dori sa o aiba, deoarece arata si functioneaza perfect!

Sharp ESFC8104W3EE din fata

Programele de spalare pe care le vei putea gasi aici sunt cele clasice: sport, mix, spalare manuala, delicate, sintetice, bumbac, extra-spalare, rapid – 12 sau 15 minute, usor de calcat, ECO si camasi/bluze. Multumita capacitatii mari de incarcare de 8 kg, ai posibilitatea sa speli mai multe rufe intr-un singur ciclu, economisind astfel timp si resurse.

Se adapteaza cerintelor tale, indiferent de complexitatea acestora, putand fi programata sa porneasca singur la orice ora iti doresti. Amanarea inceperii ciclului de spalare se poate face cu pana la 24 de ore, timp in care tu iti vei putea desfasura si alte activitati casnice. In cazul in care ai copii mici, selecteaza butonul „child look”, pentru ca panoul de comanda sa se blocheze, astfel incat prichindeii sa nu ii poata deregla setarile daca vor fi tentati sa se joace la butoanele acesteia.

Un alt sistem inteligent este si cel de protectie impotriva inundatiilor. Rolul sau este de a opri alimentarea cu apa in cazul in care senzorul din interiorul cuvei detecteaza scurgeri sau pierderi accidentale, ferindu-te astfel de eventualele catastrofe imprevizibile. Alt optiuni care completeaza lista dotarilor: controlul balansului – diminueaza semnificativ vibratiile si zgomotul din timpul centrifugarii, sistem detectare spuma, selector centrifugare.

Masina de spalat rufe Sharp ESFC8104W3EE este incadrata in clasa de eficienta enegertica A+++, fiind considerata foarte economica – consuma 9680 litri apa/an. O recomand cu incredere tuturor, deoarece eu personal consider ca isi merita fiecare banut! Cei interesati o pot achizitiona de la eMAG – are transport gratuit si garantie valabila 2 ani de zile!

Articole similare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *