Sharp ESFB7144A2EN – cu sistem Eco-Logic, incarcare la jumatate

Odata cu sosirea unui nou membru in familia noastra, cel de-al doilea copil, eu si sotul meu am decis sa ne achizitionam o noua masina de spalat rufe, cu capacitate mai mare decat cea anterioara, eficienta si dotata cu programe speciale pentru hainele bebelusilor. Zis si facut, in doar cateva zile am gasit exact ceea ce amandoi ne-am dorit, masina de spalat rufe Sharp ESFB7144A2EN cu incarcare frontala, perfecta pentru necesitatile noastre, dar totodata si mai ieftina decat ne-am fi asteptat!

Am cumparat-o cu un pret foarte avantajos de la magazinul online eMAG verifica pretul, ne-a fost livrata rapid – chiar a doua zi, transportul a fost gratuit pana la domiciliu si suntem convinsi ca n-o sa avem probleme cu ea, deoarece aceasta beneficiaza de garantie 24 de luni. Capacitatea ei mare de incarcare de 7 kg imi permite sa spal mai multe haine intr-un singur ciclul, economisind astfel timp, apa si energie electrica, dar si articole voluminoase, cum ar fi paturi, cuverturi sau pilote.

Sharp ESFB7144A2EN  din fata

La fel ca si capacitatea de incarcare si viteza de centrifugare este mare, ajungand pana la 1400 rotatii pe minut. Am observat ca rufele spalate sunt mult mai bine stoarse decat erau atunci cand le spalam cu masina anterioara, iar lucrul acesta sunt convinsa ca se datoreaza numeroaselor rotatii pe minut. Imi place foarte mult ca este un model silentios pe care aproape ca nici nu-l auzi cand spala sau ajunge la centrifugare, iar lucrul acesta nu poate decat sa ma bucure, deoarece astfel nu-mi deranjez vecinii si nici bebelusul in timpul somnului. Designul special al masinii de spalat este conceput pentru a reduce vibratiile si zgomotul si a creste stabilitatea si mai ales fiabilitatea.


Masina japoneza masoara 84.5 x 59.7 x 52.7 centimetri, este de culoare alb si are in partea superioara panoul de comanda usor de accesat, sertarul pentru detergent si elegantul display cu afisaj mare LED. Acesta iti pune la dispozitie in timpul spalarii informatii importante ce sunt convinsa ca iti vor fi de mare ajutor: viteza de centrifugare, etapa de spalare in curs, temperatura apei si timpul ramas pana la finalizarea programului. De asemenea, tot acolo vei gasi afisate toate setarile facute.

Pe langa cele 14 programe de spalare, cum ar fi bumbac, lana, mix, delicate, centrifugare, prespalare, extra-clatire, sport, Baby Care, spalare manuala, usor de calcat, zilnic, camasi, centrifugare, Eco, clatire, rapid – 15 minute, aparatul electrocasnic modern beneficiaza si de functii si sisteme de siguranta, care au rolul de a-ti proteja casa si familia de eventualele pericole ce pot interveni pe parcursul spalarii. Spre exemplu, Sharp se poate lauda cu siguranta impotriva copiilor – sistem de blocare a panoului de comanda si a usii, care are rolul de a-i impiedica pe cei mici sa-i deregleze setarile facute de tine si protectie impotriva inundatiilor – are rolul de a opri alimentarea cu apa in cazul in care senzorul din interiorul cuvei detecteaza scurgeri.

Asa cum ti-am mentionat inca de la inceput, aceasta masina beneficiaza de program special pentru spalarea hainelor bebelusilor, Baby Care, care are rolul de a clati suplimentar rufele, astfel incat urmele de detergent din tesaturi sa fie dizolvat complet, astfel incat cei mici cu pielea sensibila sa nu aiba parte de alergii. Fuctia speciala conceputa pentru camasi, are rolul de a preveni sifonarea lor excesiva, fiind mai putin sifonate, datorita unor tehnici speciale de miscare a cuvei.

Avand in vedere ca indeplineste cele mai importante caracteristi pe care eu am avut avut in vedere sa le bifez inca de la inceput, dar si pentru ca are un consum redus de apa si energie elctrica – 10337 litri apa/an, 1.06 kw/ciclul spalare, ma declar foarte multumita de masina de spalat rufe Sharp ESFB7144A2EN, motiv pentru care o recomand cu incredere tuturor celor care isi doresc un astfel de aparat electrocasnic modern, fiabil si foarte eficient!

Articole similare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *