Sharp ESFA6102W2EE – masina de spalat rufe program super rapid si functie anti-alergii

Masina de spalat rufe Sharp ESFA6102W2EE cu incarcare frontala o poti cumpara cu toata increderea daca iti doresti de la un astfel de aparat electrocasnic urmatoarele lucruri: capacitate medie de incarcare, tehnologie moderna, pret avantajos si dimensiuni reduse. Astazi mi-am propus sa discutam detaliat despre dotarile si performantele sale, asadar, daca esti interesat sa afli mai multe aspecte legate de noul model, te invit sa citesti cu atentie randurile de mai jos.

Sharp este o masina buna cu pret accesibil oricarui buzunar verifica pretul. Chiar daca nu se bucura de acelasi renume precum alte branduri celebre, aceasta poate concura cu ele la capitolul performante. Nu stiu daca ar fi nevoie sa spun ceva referitor la design, pentru ca pozele vorbesc de la sine, insa consider ca este important sa-ti mentionez faptul ca aceasta este o masina SLIM, care masoara doar 84.5 x 59.7 x 41.6 centimetri, perfecta pentru a fi amplasata in spatiile inguste.

Sharp ESFA6102W2EE din fata

Are capacitate de incarcare 6 kg, viteza de centrifugare 1000 rotatii pe minut si 15 programe de spalare. Desi este un model ingust, cuva are aceeasi capacitate precum cele intalnite la masinile normale, 6 kg. Poate spala o cantitate semnificativa de rufe murdare, dar si articole voluminoase, cum ar fi: cuverturi, paturi sau lenjerii XXL. Nu-mi imaginez cum ar fi sa ne intoarcem in timp si sa spalam din noua manual, pentru ca ne-am obisnuit cu ajutorul pe care ni-l ofera masina de spalat rufe, iar in ziua de astazi, rar auzi cazuri in care intr-o familie nu exista un astfel de aparat electrocasnic modern.

Programele pe care tile pune la dispozitie sunt eficiente, rapide si capabile sa inteleaga necesitatile utilizatorului, iar cele mai renumite dintre ele sunt: rapid – dureaza doar 15 minute, bumbac, mix, lana, sport, sintetice, spalare manuala, antialergic, camasi/bluze si centrifugare.

Functia Antialergii este recomandata pentru spalarea hainelor bebelusilor sau cele ale persoanelor pielea sensibila. O metoda speciala de rotire asigura eliminarea urmelor de detergent din tesaturi, utilizand de asemenea si cicluri suplimentare de clatire. Ciclul de spalare manuala este dedicat hainelor delicate, deoarece se bazeaza pe viteza de centrifugare redusa si temperaturi scazute pentru a-ti proteja hainele. Piesele de lenjerie fina si hainele din materiale pretentioase vor arata ca noi mai mult timp. Programul „camasi” previne sifonarea excesiva. Camasile spalate cu aceasta functie sunt mai putin sifonate, datorita unor tehnici speciale de miscare a cuvei.

Pe lista dotarilor inteligente ar fi de trecut sistemul de detectare pentru spuma, cel de siguranta impotriva copiilor – blocheaza panoul de comanda si usa masinii, astfel incat cei mici sa nu ii poata deregla setarile – si controlul balansului. Masina de spalat rufe Sharp ESFA6102W2EE este incadrata in clasa de eficienta energetica A++ si inregistreaza un consum mic de resurse. Avand in vedere raportul sau calitate-pret excelent, eu personal o recomand cu incredere tuturor celor care isi doresc o masina ieftina si buna! Sunt convinsa ca performantele sale n-or sa te lase indiferent, asadar, te asigur ca n-o sa fii dezamagit de alegerea facuta!

Articole similare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *