Sharp Baby ESFC8144W3EE – cu program special pentru hainele bebelusilor si ale persoanelor cu sensibilitate a pielii

Masina de spalat rufe Sharp Baby ESFC8144W3EE merita toata aprecierea, la fel ca si celelalte modele despre care ti-am mentionat in posturile trecute. Nu ai ocazia sa gasesti la tot pasul masini cu capacitate mare de incarcare, ieftine si bune, insa iata ca Sharp reuseste sa vina cu ceva noul anul acesta, mai exact cu o serie de electrocasnice moderne, dotate cu tehnologie de ultima generatie, functii inteliente si design elegant, in schimbul unor preturi decente.

Astazi o sa fac referire strict la modelul amintit mai sus, iar cu aceasta ocazie intentionez sa-ti prezint cele mai importante caracteristici, argumente pro si contra, astfel incat tu sa-ti faci mai usor o parere despre ea. In cazul in care esti in cautarea unei masini de spalat rufe ieftine verifica pretul, menita sa faca fata unei familii numeroase, iti recomand sa iei in considerare varianta aceasta, deoarece are 8 kg, viteza de centrifugare 1400 rotatii pe minut si grila de programe formata din 14 optiuni de spalare.

Sharp Baby ESFC8144W3EE din fata

Masoara 84.5 x 59.7 x 55.7 centimetri, este alba, are hublog negru cu deschidere larga, compartiment pentru detergent lichid si pulbere, panou de comanda usor de accesat si display mare cu afisaj LCD care iti ofera informatii legate de timpul ramas pana la finalizarea programului in curs de desfasurare, temperatura apei, viteza de centrifugare si etapa de spalare in curs. Designul sau este conceput special pentru a reduce vibratiile, zgomotul si a creste stabilitatea si mai ales fiabilitatea acesteia. Nivelul de zgomot este rudus, chiar si atunci cand stoarce!

Grila de programe detine multe optiuni rapide si eficiente, asadar, pregateste-te sa speli utilizand urmatoarele: program rapid – 12 minute, mix, spalare manuala, bumbac, usor de calcat, lana, sport, extra-clatire, antialergic – recomandat pentru hainele bebelusilor sau persoanelor cu pielea sensibila, camasi, centrifugare, clatire, ECO, zilnic, spalare nocturna si delicate.

Pentru mine, programul spalare nocturna reprezinta o noutate si chiar am fost uimita sa aflu ca exista acum posibilitatea de a spala hainele chiar si pe percursul noptii, insa fara sa fii deranjat de zgomotul centrifugarii. Masina de spalat se opreste inainte de ciclul de rotiri, pentru ca somnul sa fie lin si netulburat.

Functia spaciala pentru camasi previne sifonarea lor excesiva. Acestea sunt mai putin sifonate, datorita unor tehnici speciale de miscare a cuvei. Spalarea manuala include mai putine rotatii pe minut si o temperatura scazuta a apei, functia antialergii este dedicata persoanelor cu pielea sensibila, deoarece utilizeaza cicluri suplimentare de caltire pentru a indeparta detergentul din tesaturile hainelor, ar programul rapid adapteaza specificatiile spalarii si reducere durata la minimum, pastrand parametrii in limitele ideale.

Spalarea cu ajutorul sistemului Double Jet este mai eficienta, iar petele sunt indepartate chiar si la programele ultra scurte. Datorita Double Jet, consumul de energie se reduce cu 50%, iar consumul de apa scade cu 15%. Aceasta este o masina eficienta si foarte economica, incadrata in clasa de eficienta A+++, una dintre cele mai bune. Intregistreaza un consum de 0.91 kwh/program standard si doar 9680 litri apa/an.

Si pentru ca spuneam ca masina de spalat rufe Sharp Baby ESFC8144W3EE este super dotata, sistemele mentionate mai sus nu sunt singurele cu care aceasta se poate lauda. Lista poate fi completata cu urmatoarele optiuni moderne: functie autodiagnosticare – te ajuta sa afli rapid ce problema are, fara a fi necesar sa chemi la tine acasa un tehnician, sistem detectare spuma, protectie impotriva inundatiilor, siguranta impotriva copiilor, incarcare la jumatate – sistem Eco Logic si selector centrifugare. Cu siguranta isi merita banii, iar eu sunt de parere ca raportul sau calitate-pret este excelent, asadar, o recomand cu incredere tuturor! Acest produs are transport gratuit pana la domiciliul tau si garantie valabila 2 ani de zile.

Articole similare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *