Serreno SER32ME4E3 – televizor ieftin cu tuner digital integrat

Pentru ca sunt tot mai multe persoane care nu vor sa plateasca in plus doar pentru brand, astazi ajunge la review un televizor cu pret accesibil, perfect pentru o camera de apartament. Serreno SER32ME4E3 este un model fara functii Smart dar cu design modern si elegant, asa cum ar trebui sa arate orice TV in 2016. Despre producatorul Serreno nu va pot spune foarte multe lucruri, insa prezenta acestuia in oferta celor de la eMAG mi-a oferit un plus de incredere.

Cea mai buna oferta disponibila in aceasta perioada am gasit-o aici, inclus in pret fiind si transportul. Garantia oferita de producator este de 24 de luni, insa aveti la dispozitie 30 zile timp in care daca nu sunteti multumiti de calitatea acestuia il puteti returna. Scos din cutie gasim un TV care arata foarte bine si pe care il puteti integra cu usurinta in orice camera din locuinta. Dimensiunile acestuia sunt cele uzuale, intalnite in prezent la majoritatea televizoarelor cu display de 32inch. Suportul standard pentru masa este format din doua picioruse, insa cu ajutorul unui suport compatibil VESA acesta poate fi montat si pe perete.

Serreno SER32ME4E3 din fata

Este construit dintr-un plastic de calitate iar finisajele sunt chiar surprinzator de bune. Telecomanda din dotare este potrivita ca si marime, raspunde bine la comenzi iar butoanele uzuale sunt asezate intuitiv. Meniul este in limba romana, iar lipsa functiilor Smart fac din acest TV unul usor de configurat sau setat chiar si de persoanele care nu sunt la curent cu tehnologia. Pe spate sunt prezente 3 porturi HDMI dar si o intrare tip USB, pentru playerul multimedia integrat.

Sunetul este asigurat de un sistem stereo, care reuseste sa genereze un sunt puternic si clar, fara sa distorsioneze. Optional puteti conecta televizorul la un sistem audio extern, acesta fiind dotat cu mufa jack. Asa cum am precizat la inceputul acestui review, diagonala de 80 centimetri face ca Serreno SER32ME4E3 sa fie un televizor potrivit pentru o camera standard de apartament sau chiar pentru ceva mai spatios decat atat.

Este un display cu rezolutie HD iar imaginile afisate sunt de o calitate foarte buna. Acelasi lucru il pot spune si despre unghiul de vizibilitate. Consumul de energie este unul scazut, fiind vorba despre un ecran LED. Din dotarile acestuia nu lipseste tunerul digital DVB-T/DVB-C, acesta reusind sa receptioneze posturile TV in format digital sau HD fara a mai avea nevoie de alt decodor extern sau mediabox. Este prezent si playerul multimedia integrat, unul destul de bun, reusind sa „citeasca” cam orice fisier audio, foto sau video, direct de pe stick-ul USB sau hard disk extern.

Articole similare:

Un comentariu pentru “Serreno SER32ME4E3 – televizor ieftin cu tuner digital integrat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *