Serreno 24CD06 – televizor cu dimensiuni reduse, perfect pentru bucatarie

Despre Serreno am mai discutat, intr-un articol anterior, atunci cand va prezentam unul dintre cele mai ieftine televizoare de 32inch cu tuner digital. Astazi aducem in prim plan un alt model din portofoliul acestui producator, mai exact modelul SER24CD06, televizor cu dimensiuni reduse, ideal pentru bucatarie sau chiar camera copiilor. Este un TV accesibil cu raport pret/calitate foarte bun, pe care il recomand celor care nu dispun de un buget foarte mare sau nu sunt dispusi sa plateasca in plus doar pentru brand.

Cea mai buna oferta am gasit-o aici, inclus in pret fiind si transportul. Garantia primita din partea producatorului este cea standard, 24 de luni. Totusi, daca nu sunteti multumiti de calitatea produsului aveti 30 zile pentru returnarea acestuia. Desi discutam despre un TV ieftin, design-ul acestuia este unul modern si elegant, intalnit chiar si al modele mai scumpe de la producatori premium. Este construit dintr-un plastic de calitate cu finisaje foarte bune. Suportul pentru masa este unul diferit fata de ce intalnim in general la modelele din acest segment de pret.

Serreno SER24CD06  din fata

Pentru ca de cele mai multe ori, in camerele cu dimensiuni reduse se alege montarea televizorului pe perete, Serreno SER24CD06 dispune de prindere tip VESA, astfel cu ajutorul unui suport compatibil il puteti monta pe perete in numai cateva minute. In cutie, pe langa televizorul propriu-zis, veti gasi si telecomanda, cablul de alimentare precum si manualele de utilizare. Telecomanda este potrivita ca si marime, raspunde bine la comenzi iar butoanele uzuale sunt asezate intuitiv.

Posturile TV se schimba aproape instant, nu exista timp de asteptare ridicat nici in cazul celor HD. Meniul de utilizare este disponibil si in limba romana, fiind usor de configurat sau setat chiar si de persoanele care nu sunt la curent cu tehnologia. La capitolul audio, televizorul vine dotat cu un sistem audio format din doua difuzoare stereo care reusesc sa genereze un sunet puternic si clar, fara sa distorsioneze nici atunci cand volumul este aproape de maxim.

Diagonala de 61 centimetri face ca acest televizor sa fie unul potrivit pentru o camera cu dimensiuni reduse. Ecranul beneficiaza de o rezolutie HD, astfel imaginile afisate sunt clare iar culorile vii si naturale. Este un ecran de calitate, cu unghi de vizibilitate foarte bun. Chiar daca producatorul nu specifica si consumul cred ca este unul redus, fiind vorba despre un display LED.

La capitolul dotari, Serreno SER24CD06 vine cu tuner digital DVB-T/DVB-C integrat, astfel ca receptionarea posturilor TV in format digital sau HD se poate face fara a mai avea nevoie de alt decodor extern sau mediabox, indiferent de operatorul de cablu utilizat. De asemenea televizorul vine echipat si cu player multimedia, astfel ca veti putea reda direct de pe stick-ul USB sau hard disk extern cam orice fisier audio, foto sau video (cu sau fara subtitrare).

Articole similare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *