Serenno LEDE24E68D – televizor ieftin cu diagonala de bucatarie

Stiu, suna ciudat, inasa Serenno LEDE24E68D este genul de televizor pe care il gasim instalat de cele mai multe ori prin bucatarie sau camera copiilor. Este un televizor ce vine de la un producator nu foarte cunoscut pe plan local, insa cu destula experienta in spate. IL recomand celor care isi doresc un display de calitate, bun pentru filme, posturi TV sau chiar monitor pentru PC sau consola gaming. Este ieftin, arata bine si face exat ce trebuie sa faca un televizor in 2016.

Il recomand in special celor care isi doresc un televizor NonSmart, cu diagonala redusa, insa nu vor sa plateasca in plus doar pentru brand sau alte functii inutile. Chiar daca vine de la un producator nu foarte cunoscut, acesta are garantie 2 ani de zile. In plus, aveti posibilitate de returnare 30 de zile de la data cumpararii, fara sa platiti nimic in plus. In cutie, acesta vine insotit de urmatoarele accesorii: telecomanda, cablul de alimentare, manualul de utilizare precum si suportul pentru masa.

Serenno LEDE24E68D

Asa cum am specificat inca de la inceputul acestui articol, LEDE24E68D este un televizor care arata foarte bine, avand design similar cu ce intalnim si la restul producatorilor. Este subtire si usor, facand posibila instalarea chiar si de o singura persona. Se poate folosi cu suportul pentru masa, sau puteti alege sa il instalati pe perete. Pentru acest lucru este nevoie de un suport cu sistem de prindere VESA (pe care trebuie sa il cumparati separat). Telecomanda este potrivita ca si marime iar butoanele folosite in mod uzual sunt asezate la intuitiv.

Pentru ca vorbim despre un televizor NonSmart, acesta este foarte usor de configurat sau setat, chiar si de persoanele care nu sunt la curent cu tehnologia. Posturile TV se schimba aproape instant, nu exista timp de asteptare ridicat nici in cazul posturilor HD. Sunetul este asigurat de un sistem stereo, calitate acestuia este una decenta, nu distorsioneaza, insa sunetul generat nu este unul foarte puternic. Puteti alege sa conectati un sistem audio extern, pentru un sunet mai clar si mai puternic.

Serenno LEDE24E68D este cu siguranta un televizor potrivit pentru o camera de mici dimensiuni. De asemenea, diagonala de numai 61 de centimetri face ca acest TV sa poate fi utilizat fara probleme si pe post de monitor pentru PC sau consola gaming. Culorile afisate sunt naturale iar unghiul de vizibilitate este unul extrem de bun. La acest capitol cred ca poate concura cu model mai scumpe de la branduri premium.

Din dotarile acestuia nu lipeste tunerul digital integrat, care reuseste sa receptioneze posturile TV in format digital sau HD, fara a mai avea nevoie de alt mediabox extern sau alt decodor. Este prezent si playerul multimedia integrat, chiar daca nu cel mai performant pe care il poti avea, insa suficient de bun incat sa poata „citi” direct de pe stick-ul USB sau HDD extern cam orice fisier audio, foto sau video, indiferent de format.

Articole similare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *