Samsung WW80J3283KW/LE – capacitate de incarcare 8 kilograme

Am avut ghinionul sa mi se strice masina de spalat rufe, fara a exista posibilitatea ca defectiunea acesteia sa poata fi remediata. Nevoita sa-mi achizitionez una noua, ca de’, nu puteam spala la nesfarsit manual, am optat pentru un model mult mai spatios, mai modern si mai eficient, respectiv masina de spalat rufe Samsung WW80J3283KW/LE cu incarcare frontala, capacitate mare de 8 kg si viteza de centrifugare 1200 rotatii pe minut.

Daca la inceput am fost putin dezamagita, deoarece banii erau programati pentru a face altceva cu ei, odata ce-am  avut ocazia s-o vad in realitat si chiar s-o utilizez, sentimentele n-au mai fost aceleasi, fiind in cele din urma fericita si foarte entuziasmata de noua achizitie. Masina am cumparat-o online cu un pret foarte avantajos verifica pretul, mi-a fost livrata rapid a 2-a zi, cu transport gratuit si insotita de certificatul de garantie valabil 2 ani de zile.

Samsung WW80J3283KW-LE din fata

Samsung face parte din cea mai noua serie de masini de spalat rufe, este fabricata in 2015, are design modern, elegant si numeroase functii si tehnologii de ultima generatie. Aparatul electrocasnic este alb, masoara 85 x 60 x 55 centimetri, este prevazut cu panou de comanda pozitionat frontal in partea superioara si afisaj LCD care indica timpul ramas pana la finalizarea programului de spalare in curs.

In ceea ce priveste consumul acesteia, am doar lucruri bune de mentionat! Masina Samsung face parte din clasa de eficienta energetica A+++, cea mai buna in momentul de fata, are un consum mic de curent electric, dar si de apa, 8100 litri/an. Fiind un model silentios, utilizatorul are avantajul de a-l putea pune in functiune la orice ora doreste, fara a exista riscul de a-i deranja pe ceilalti. Designul unic, usor ondulat al tamburului Diamond, cu margini finisate in forma de diamant, este extrem de bland cu hainele.

Masina este capabila sa spele eficient si silentios orice tip de tesatura! Pe langa programele clasice ragsite la orice masina de spalat rufe, aici vei intalnti si urmatoarele optiuni de spalare: Baby Care – recomandat pentru hainele bebelusilor sau persoanelor cu pielea sensibila, Sport, Sintetice, Lana si Bumbac. Functionalitatea Final intarziat iti ofera posibilitatea de a preseta ora de incheiere a unui ciclu de spalare, ceea ce inseamna ca poate fi ajustata si amanata cu pana la 19 ore, astfel incat hainele umede sa nu ramana prea mult timp in masina de spalat.

De asemenea, tot aici am intalnit si sistem de siguranta impotriva copiilor, functie care are rolul de a bloca panoul de comanda pe tot parcursul functionarii, astfel incat cei mici sa nu ii poata deregla programul normal si implicit, setarile facute de tine. In timp ce tu iti vezi linistita de treaba prin casa, masina va spala articolele vestimentare preferate rapid si eficient, fara a fi necesar sa o supraveghezi!

Avand in vedere raportul calitate-pret foarte bun, designul modern, functiile inteligente, dar si consumul mic pe care masina de spalat rufe Samsung WW80J3283KW/LE, eu personal consider ca am facut cea mai buna alegere atunci cand am achizitionat-o! O recomand cu incredere tuturor celor care au nevoie de o masina moderna cu capacitate mare de incarcare, mentionandu-le acestora ca cel mai avantajos pret al sau il vor putea gasi online la magazinul eMAG!

Articole similare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *