Samsung RT38K5400S9/EO – frigider cu volum mare si sistem de racire NoFrost

Noul frigider Samsung RT38K5400S9/EO arata si este compartimentat asemenea unei combine cu volum net total mare, insa are avantajul de a putea fi achizitionat cu un pret mult mai ieftin. Acesta functioneaza cu un singur compresor, are 2 compartimente, volum net 384 litri si sistem de racire NoFrost. Multumita acestei tehnologii revolutionare, NoFrost, ambele compartimente sunt racite cu ajutorul curentilor de aer distribuiti uniform, fara sa permita formarea ghetei.

Astfel, alimentele din interior vor putea fi pastrate proaspete mai mult timp, fara sa capete mirosuri neplacute, bacterii sau urme de mucegai. Aparatul frigorific face parte dintr-o serie noua de electrocasnice lansate pe piata de Samsung chiar anul acesta, este prevazut cu design modern, interior elegant si cu tehnologie de ultima generatie. Pretul sau este foarte avantajos si poate fi achizitionat online verifica oferta actuala de la magazinul eMAG.

Samsung RT38K5400S9-EO deschis

Frigiderul este practic o combina mai mica, pentru ca are in dotare 2 compartimente pozitionate astfel: in partea de sus congelatorul cu volum net total 89 litri, iar putin mai jos frigiderul cu volum net total 295 litri, ambele functionand cu un singur compresor. Samsung masoara 178.5 x 67.5 x 71.5 centimetri, este argintiu, poate fi cu usurinta integrat in orice coltisor al casei, nu doar in bucatarie, pentru ca este un frigider modern, are usi cu deschidere standard, spre dreapta, manere verticale si display LCD in partea superioara care indica temperaturile din cele 2 compartimente, precum si alte functii setate de tine.
Modul de functionare silentios reprezinta un avantaje, deoarece iti permite sa-l asezi pe hol sau intr-o bucatarie open space, fara sa te deranjeze. In plus, silentiozitatea crescuta este datorata tehnologiei Digital Inverter, care regleaza automat viteza compresorului, ca raspuns la cererea de racire de la cele 7 niveluri.

Astfel, aparatul consuma mai putina energie, minimizeaza zgomotul si reduce uzura, pentru o performanta mai indelungata. In cazul de fata discutam despre un model prevazut cu NoFrost, iar asta inseamna: consum mic de energie electrica – doar 290 kwh/an, mod de functionare silentios, durata de viata mai lunga a compresorului si mai putin efort in privinta intretinerii, pentru ca frigiderul nu are nevoie de dezghetare periodica! La o singura atingere de buton, functia Power Cool raceste rapid alimentele si bauturile, iar functia Power Freeze este ideala pentru a congela alimente sau a intari alimentele deja congelate, precum si pentru a produce gheata. In acest mod, aparatul tau frigorific este capabil sa produca rapid aer foarte rece pentru a congela sau raci rapid.

Pe langa NoFrost, Power Cool si Power Freeze, acesta este dotat si cu sistem Twin Cooling Plus, care creeaza un mediu favorabil pentru pastrarea alimentelor proaspete in frigider la o umiditate de 70%, ideal pentru pastrarea ingredientelor in stare proaspata un timp indelungat, fara a le usca. Sistemul Twin Cooling Plus raceste cele 2 compartimente separat, pentru a impiedica patrunderea de mirosuri neasteptate din frigider in congelator. Astfel, alimentele congelate isi pastreaza aroma initiala un timp mai indelungat.

Si daca esti curios sa afli cum sunt impartite cele 2 compartimente ale acestuia, tin sa-ti fac cunoscute urmatoarele aspecte: frigiderul are interior elegant, 4 rafturi din sticla securizata, 4 suporturi pe usa, compartiment pentru fructe/legume, compartiment Fresh – ideal pentru pastrarea alimentelor usor perisabile si iluminare interioara; congelatorul are un singur raft, 2 suporturi pe usa si tava pentru gheata. De asemenea, racitorul este dotat cu sistem de iluminarea de inalta eficienta, cu LED-uri, mai rece si mai eficient decat unul conventionala. Acesta este amplasat sus pentru a putea ilumina puternic din toate ungherele, asigurand astfel o vizibilitate mai buna.

Avand in vedere ca nu am reusit sa-i gasesc nici un defect, desi l-am intors pe toate partile, consider ca noul frigider Samsung RT38K5400S9/EO este perfect! Il recomand cu incredere tuturor celor care sunt interesati sa-si achizitioneze un astfel de aparat frigorific eficient si modern, pentru ca raportul sau calitate-pret este excelent!

Articole similare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *