Samsung RB41J7735SR – combina frigorifica cu design elegant si perfect armonios

Atunci cand doresti sa-ti achizitionezi un produs, fie ca vorbim despre un aparat electrocasnic, o masina sau un articol vestimantar, esti influentat in mare parte si de pret, iar lucrul acesta este unul perfect normal, mai ales in ziua de astazi cand oamenii muncesc din greu pentru un salariu lunar nu foarte mare. De putine ori se intampla ca cineva sa-si cumpere ceea ce-si doreste fara sa mai tina cont de costurile pe care le implica achizitionarea respectivului bun, insa daca o face inseama fie ca-si doreste un produs mai scump de calitate superioara, fie ca dispune de multi bani.

In cazul in care ai in vedere sa-ti inlocuiesti aparatul frigorific vechi cu unul nou, modern si foarte performant si esti dispus sa platesti oricat doar pentru a-l avea pe cel mai bun, iti recomand cu incredere combina frigorifica Samsung RB41J7735SR! Acesta este un model nou fabricat chiar in 2015, are volum net total mare – 410 litri, un singur compresor si sistem de racire full NoFrost, adica tot ceea ce ti-ai putea dori de la un astfel de electrocasnic.

Samsung RB41J7735SR deschisa

Din punctul meu de vedere, pretul acesteia nu este unul exagerat tinand cont de toate dotarile sale, iar daca iti place si doresti deja sa ti-o comanzi online, o poti face optand pentru magazinul eMAG, deoarece eu am gasit aici cel mai avantajos pret de pe piata verifica pretul. Combina functioneaza perfect, este ideala pentru familiile numeroase, pentru ca pune la dispozitie spatiu generos pentru depozitarea alimentelor si ceea ce este cel mai important lucru de mentionat este faptul ca nu necesita a fi dezgheata periodic, deoarece in interiorul sau nu vei gasi niciodata gheata.

Tehnologia revolutionara No Frost impiedica acumularea de gheata si mentine o temperatura constanta in toate colturile. Un avantaj major al acestui sistem modern este ca reuseste sa raceasca de aproape doua ori mai repede, solicitand totodata mai putin compresorul. Durata de viata este mai mare, consumul energetic mai mic – 288 kwh/an, iar efortul depus pentru intretinerea igienei in cele doua compartimente este redus, deoarece nu necesita dezghetare asa cum este cazul modelelui clasic.

Desi are aceleasi dimensiuni ca oricare alta combina de rand – 201.7 x 59.5 x 65 centimetri, Samsung iti pune la dispozitie mai mult spatiu de stocare in interior. Tehnologia sa Space Max consta dintr-o conducta in perete cu design suplu, care creeaza capacitate intensa suplimentara, fara a compromite eficienta energetica. Aceasta se face remarcata prin intermediul designul premium nativ, care are un aspect modern, perfect armonizat cu mobila de bucatarie si finisaje metalice uimitoare, pentru a-i adauga acesteia un plus de eleganta si rafinament.

Combina are doua compartimente. In partea superioara vei gasi frigiderul, cu volum net total 280 litri, format din 3 rafturi din sticla, compartiment pentru fructe si legume, compartiment pentru unt si branzeturi si 6 suporturi pe usa, in timp ce putin mai jos se afla congelatorul, de asemenea cu volum net total mare – 130 litri. In interiorul congelatorului pot fi introduse 14 kg/24 h, acesta avand 3 sertare, tava pentru gheata si bineinteles, sistem NoFrost.

Iluminarea se realizeaza cu ajutorul LED-urilor, fara a compromite puterea de racire, iar in partea superioara a frigiderului vei putea gasi si panoul electronic cu afisaj modern, prin intermediul caruia pot fi setate teperaturile dorite in cele doua compartimente. Motorul Digital Inverter controleaza automat viteaza, ca un raspuns la cererea de racire de la cele 7 niveluri, utilizand mai putina energie si totodata minimalizeaza zgomotul si uzura, pentru ca tu sa te poti bucura ca aparatul acesta o lunga perioada de timp.

Combina frigorifica Samsung RB41J7735SR beneficiaza si de sistem de avetizare sonora, care te anunta in cazul in care nu ai inchis corespunzator usa frigiderului. Consider ca isi merita fiecare banut, deoarece are toate calitatile necesare pentru a fi considerata eficienta, arata perfect atat in interior, cat si la exterior, consuma putina energetie electrica si nu necesita a fi dezghetata! O recomand cu incredere tuturor, pentru ca raportul calitate-pret este excelent!

Articole similare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *