Samsung RB37J5220SA – combina frigorifica cu compariment Fresh – pentru carne si peste

Combina frigorifica Samsung RB37J5220SA se regaseste printre cele mai noi modele lansate de curand pe piata de la noi din tara si pare a fi unul dintre cele mai apreciate si bine vandute, lucru care nu ma mira deloc, deoarece este un aparat frigorific cu raport calitate-pret excelent.  Aceasta are volum net total mare – 367 litri, design modern, motor Digital Inverter economic si foarte silentios si-o multime de functii si tehnologii de ultima generatie.

Daca ar fi sa aleg, cu siguranta as opta pentru aceasta! Samsung nu are doar un pret avantajos verifica pretul, ci si compartimente cu spatiu mare de depozitare, consum mic de energie electrica si numeroase functii ce asigura buna pastrare a alimentelor. Combina masoara 201 x 59.5 x 67.5 centimetri, este de culoare argintie, functioneaza cu un singur compresor cu autonomie de 18 ore si beneficiaza de iluminare interioara cu LED-uri si sistem full NoFrost.

Samsung RB37J5220SA din lateral

Tehnologia No Frost previne acumularea de gheata, mentine o temperatura constanta in fiecare colt si raceste de aproape doua ori mai rapid. Solicitand mai putin sistemul de racire, aceasta isi mareste automat durabilitatea, astfel incat tu sa te poti bucura de eao lunga perioada de timp. Fara gheata in cele doua compartimente, fara efort pentru curatare si fara dezghetare periodica, acesta sunt principalele avantaje ale sistemului NoFrost, la care putem adauga si reducerea consumului de energie electrica!

Frigiderul are in total 269 litri, 3 rafturi ajustabile din sticla, 6 suporturi pe usa pentru oua, borcane si sticle, compartiment pentru legume si fructe, compartiment Fresh – ideal pentru pastrarea carnii si a pestelui si functie de vacanta – Holiday. Congelatorul se regaseste putin mai jos de frigider, are de asemenea capacitate mare de incarcare – volum net 98 litri, 3 compartimente, tava pentru gheata si functie de super-congelare.

Pe langa cele mentionate mai sus, Samsung beneficiaza si de sistem de racire All-Around Cooling, care raceste spatiul in mod uniform, din colt in colt, fiind suflat prin mai multe guri de ventilatie la nivelul fiecarui raft, pentru a mentine temperatura constanta si alimentele proaspete mai mult timp. Datorita acestor tehnologii moderne care au rolul de a imbunatati consum si de a-i spori performantele, combina reuseste sa se incadreze in clasa de eficienta energetica A+, fiind un model foarte economica – consum 314 kWh/an.

In partea superioara, pe usa frigiderului, poate fi intalnit elegantul display LED care iti permite sa setezi temperaturile in cele doua compartimente in functie de alimentele din interiorul acestora. In cazul in care uiti usile deschise sau nu le inchizi cum trebuie, sistemul de avertizare te va anunta ca trebui sa revii si sa le inchizi corespunzator, pentru ca temperatura sa fie mentinuta constanta.

Din punctul meu de vedere, combina frigorifica Samsung RB37J5220SA este perfecta! Sunt convinsa ca orice familie si-ar dori un astfel de aparat frigorific modern, eficient si foarte spatios! O recomand cu incredere tuturor, mentionandu-le celor interesati ca la eMAG vor putea gasi cel mai avantajos pret al sau, produsul beneficiind de transport gratuit pana la domiciliu si garantie 2 ani!

Articole similare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *