Samsung RB37J5010SA – combina frigorifica NoFrost economica si incapatoare

Daca as fi pusa in situatia de a recomanda unei persoane care mi-ar cere parerea, un frigider sau un congelator, raspunsul meu ar fi combina frigorifica Samsung RB37J5010SA. Niciodata nu mi s-a parut o idee buna aceea de a avea doua aparate frigorifice separat, deoarece ocupa mai mult spatiu, produc mai mult zgomot si consuma totodata si mai mult curent electric decat ar consuma o combina frigorifica. Modelul pe care m-am gandit sa ti-l prezint astazi face parte din cea mai noua generatie Samsung fabricata in 2015, are design elegant, functii moderne si volum net total mare – 367 litri.

In cazul in care as avea nevoie in momentul de fata de un aparat frigorific modern, cu siguranta pe acesta mi l-as cumpara, in primul rand datorita pretului sau accesibil pe care l-am gasit online verifica pretul. Un alt motiv pentru care combina Samsung merita a fi achizitionata este spatiul mare de depozitare pe care aceasta ti-l pune la dispozitie pentru depozitarea alimentelor, mai rar intalnit un volum de 367 litri la modelele clasice in ziua de astazi.

Samsung RB37J5010SA deschisa

Cele doua compartimente ale sale, frigiderul si congelatorul sunt prevazute cu tehnologie NoFrost, care previne acumularea de gheata si mentine o temperatura constanta in fiecare colt. Fara gheata, mentinerea curateniei in interior se va realiza mult mai usor, alimentele vor fi pastrate in conditii optime fara sa capete mirosuri neplacute, iar consumul energetic va fi considerabil mai mic. Unicul compresor cu invertor digital controleaza automat propria viteza in 7 trepte, in functie de necesarul de racire, astfel incat sa reduca zgomotul, consumul si sa asigure o functionare de lunga durata a aparatului electrocasnic. Samsung masoara 201 x 59.5 x 67.5 centimetri, este argintie, are usi reversibile, iluminare interioara cu LED-uri si sistem de avertizare usa deschisa. Aceasta are mai mult spatiu interior decat o combina frigorifica obisnuita, desi dimensiunile exterioare sunt aceleasi. Space Max Technology consta intr-un perete conceput foarte subtire, ceea ce creeaza o capacitate interna mai mare, fara a sacrifica eficienta energetica.

Frigiderul are in total un volum net de 269 litri, 3 rafturi elegante din sticla, 6 suporturi pe usa, compartiment pentru legume si fructe si compartiment Fresh, recomandat pentru depozitarea pestelui, a carnii si a preparatelor usor perisabile. Zona Fresj are un design  inteligent ce pune la dispozitie mediul ideal pentru pastrarea acestora, mentinandu-le la o temperatura optima, astfel incat sa ramana proaspete si-si pastreze perfect gustul.

Congelatorul are 98 litri, 3 compartimente in care pot fi congelate pana la 12 kg/24 h, tava pentru gheata, cutie cu deschidere completa – usureaza organizarea si accesarea alimentelor, optimizand in acelasi timp spatiul si functie de super-congelare. In ceea ce priveste consumul energetic, am numai lucru bune sa-ti mentionez, cum ar fi clasa de eficienta energetica A+ din care aceasta face parte, precum si consumul mic de 314 kwh/an.

Din punctul meu de vedere, combina frigorifica Samsung RB37J5010SA reprezinta cea mai buna alegere pe care orice familie numeroasa o poate face in cazul in care isi doreste un aparat electrocasnic modern, eficient si cu volum mare. Sunt convinsa ca cei ce vor alege s-o achizitioneze vor fi complet multumiti de performantele sale, dar si de raportul calitate-pret excelent! O recomand tuturor cu incredere!

Articole similare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *