Samsung RB29HSR2DSA – combina frigorifica NoFrost cu control digital tip LED

Din punctul meu de vedere, combina frigorifica reprezinta cea mai buna alegere pe care o poti face daca vrei sa economisesti spatiu, avand totodata frigider si congelator cu capacitate mare. O optiune pe care o poti lua in calcul in cazul in care intentionezi sa-ti utilezi bucataria cu un astfel de aparat electrocasnic, este si Samsung RB29HSR2DSA, moderna, eficienta si foarte spatioasa.

Are in total 300 litri, 2 compartimente care beneficiaza de sistem de racire NoFrost, interior elegant, rafturi din sticla si compresor Digital Inverter, silentios si foarte economic. Aceasta poate fi achizitionata de la magazinul online eMAG cu un super pret link, iar daca plasezi comanda mai devreme de ora 19, produsul tau va ajunge la destinatie in 24 de ore, cu transport gratuit si cu certificat de garantie valabil 2 ani de zile.

Samsung RB29HSR2DSA

Masoara 59.5 x 66.8 x 178 centimetri, este de culoare inox, are un singur compresor cu autonomie 20 de ore, iluminare interioara cu LED si sistem de dezghetare automat pentru ambele compartimente. In ziua de astazi sistemul NoFrost ar trebui sa se regaseasca la orice aparat frigorific, deoarece prezenta acestuia te scuteste de dezghetarea periodica, imbunatateste consumul de energie electrica, deoarece solicita mai putin compresorul, motiv pentru care ii ofera acestuia si o durata lunga de viata.

Modelul despre care discutam astazi este fabricat in 2015 si se bucara de cele mai noi tehnologii regasite la un astfel de electrocasnic. Frigiderul are volum net total 192 litri, 3 rafturi elegante din sticla, compartiment legume/fructe, compartiment pentru branzeturi, 3 suporturi pe usa si lumina cu LED. Congelatorul se regaseste putin mai jos de frigider, are in total 98 litri – ceea ce inseamna suficient de mult spatiu pentru a depozita o cantitate semnificativa de alimente, tava pentru gheata si sistem NoFrost.

Pe langa designul modern si interiorul elegant, aceasta se poate lauda si cu un consum mic de energie electrica. Face parte din clasa de eficienta A+ si intregistreaza anual un consum de 272 kwh. Multumita tehnologiei inteligente de care dispune, dar si compresorului Digital Inverter, combina frigorifica Samsung RB29HSR2DSA reuseste sa ocupe un loc fruntas in privinta consumului de resurse. Sistemul NoFrost ii asigura o durata lunga de viata, motiv pentru care iti ofera incredere pentru a o achizitiona.

Recomand cu incredere tuturor acest aparat frigorific de top, mentionandu-le celor interesati ca raportul sau calitate-pret este foarte bun! Avand in vedere toate aspectele despre care am vorbit mai sus, eu personal consider ca merita sa va puneti toata increderea in eficienta si performantele sale redicate, mai ales pentru ca este o combina excelenta cu pret accesibil!

Articole similare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *